Το προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδια: Ο Ρήγας σκοτωνει τον Στράτο

16:58 3/4/2024 - Πηγή: Sportime

Το προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδια: Σοκαριστικό περιστατικό στο σήριαλ «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA, καθώς ο Ρήγας θα σκοτώσει τον Στράτο! Ηδη στο Sportime διαβάσατε για τον Επιφάνειο που επισκέπτεται τον Χρήστο στο ψυχιατρείο.

Στη συνέχεια θα δούμε μια συνάντηση που έχει ο φυγάς Στράτος θα του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Μετά την απόδρασή του από τη φυλακή επιστρέφει στον Τύρναβο ώστε να δει τα πρόσωπα

που αγαπάει παρότι καταζητείται.

Μάλιστα το Ψυχοσάββατο θα βρεθεί στο νεκροταφείο όπου και θα συναντήσει τη Στάσα. Οι δύο πρώην εραστές έρχονται σε ένα έντονο τετ α τετ. Η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε όριο όμως όταν στο σημείο εμφανιστεί ο Ρήγας.

Ο νεαρός βλέποντας τον Ρήγα που είναι καταζητούμενος θα θελήσει να εκδικηθεί για τη δολοφονία του πατέρα του, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα είναι υιός γιος του Ριζάνη.

Η Στάσα θα προσπαθήσει να αποτρέψει το παιδί της από το σκοτώσει τον ίδιο του τον πατερά, αλλά μάταια… Ο Ρήγας θα καταφέρει να τραυματίσει θανάσιμα τον Στράτο και πλέον θα δούμε στο «Προξενιό της Ιουλίας» τον άντρα να είναι ετοιμοθάνατος! Η επίθεση που δέχθηκε ήταν άγρια και τα τραύματά του πολύ σοβαρά.

Η Στάσα θέλοντας να σώσει τον γιο της ζητάει βοήθεια από τον Στασινόπουλο και ο Κωστής, μόλις φτάσει επί τόπου θα προτείνει στον Ρήγα να ακολουθήσει το γράμμα του νόμου.Υποσχέται όμως στη μητέρα του ότι ο Ρήγας θα έχει ευνοϊκή μεταχείριση. Στη συνέχεια η αστυνομία θα τον συλλάβει και ο Τύρναβος θα συγκλονιστεί από το νέο αιματηρό επεισόδιο που θα χωρίσει και πάλι της δύο οικογένειες.

Το προξενιό της Ιουλίας επομενα επεισοδια: Δείτε το νέο τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα