Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Κωστής προσπαθεί να κουκουλώσει την δολοφονία του Στράτου

21:19 4/4/2024 - Πηγή: Sportime

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Η δραματική σειρά του Alpha αποκαλύπτει στη συνέχεια το μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή του Κωστή που προσπαθεί να παραποιήσει την αλήθεια.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Κωστής προσπαθεί να κουκουλώσει την δολοφονία του Στράτου

Στη συνέχεια της σειράς του ALPHA,  στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί η Ιουλία, καθώς η δολοφονία του Στράτου

παίρνει μια περίεργη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, το έγκλημα που έκανε τον Στράτο να απωλέσει τη ζωή του, φέρει την υπογραφή του Ρήγα που αποφάσισε να του ρίξει τίτλους τέλους μέσα στο νεκροταφείο.

Προχώρησε σε αυτή την πράξη χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο άνθρωπος του οποίου αφαιρούσε τη ζωή, ήταν ο βιολογικός του πατέρας.

Βαρύ το πένθος για τους Ραζίνηδες ενώ απαρηγόρητη είναι όπως είναι λογικό και η μητέρα του, Στάσα που έκανε το φονικό αλλά και για τον άντρα που αγαπούσε με πάθος στα νιάτα της.

Η σύλληψη του αδελφού της, αναστατώνει και την Ιουλία, τη στιγμή που ο Κωστής προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κουκουλώσει την υπόθεση.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δε σβήνουν οι παλιοί πόθοι- Αυτή είναι η αρχή της καταστροφής

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος επισκέπτεται τον Χρήστο στο ψυχιατρείο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Άλκης φλερτάρει άγρια την Αλεξάνδρα

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ σπρώχνει τον Γρηγόρη στην αγκαλιά της ερωμένης του

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα