Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λίνα αποκαλύπτει τις παρανομίες του Μάκη

14:25 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το Ναυάγιο συνεχίζει τις μεγάλες αποκαλύψεις καθώς μετά το σοκ του Βασίλη για τον εραστή της Ασημίνας, η Λίνα βγάζει στο φως τις παρανομίες του Μάκη.

Η σειρά του Mega θα έχει ραγδαίες εξελίξεις ιδιαίτερα με τη σχέση της Λίνας και του Μάκη καθώς η πρώτη αγωνιά για την τύχη του όσο αυτός δρα παράνομα.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η Λίνα
αποκαλύπτει τι κάνει ο Μάκης

Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη καταφθάνει στην αυλή και ζητάει να τον δει προς μεγάλη έκπληξη της Χριστίνας. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν εκείνος δεν συμφωνεί.

Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος. Η Λίνα αγωνιά και αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Άγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Άγγελο.

Η Αλίκη λέει την ιστορία της στον Γιώργη και αυτός μαντεύει ποιος είναι ο βιαστής της. Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται όταν αυτός μαθαίνει όσα έχει πει εκείνη και κινδυνεύουν να χωρίσουν. Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Δραπετεύει από τη φυλακή η «αρραβωνιαστικιά» του Αντώνη

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σε σοκ οι αστυνομικοί από εύρημα για το θάνατο της Λιζέτας

Γιώργος Λιάγκας: Φήμες ότι έχει σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα