Τι λέει το μέλλον των Μεϊτέ, Λοντίγκιν και Κάρμο;

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι Μεϊτέ, Λοντίγκιν και Κάρμο, αφού τα Παρασκήνια του Sportime, τους περνάνε ένα πολύ καλό… σκανάρισμα.

Αρχικά πάμε στον ΠΑΟΚ, που έκανε τρομερή επιλογή με τον Σουαλιχό Μεϊτέ, αν και στα τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα και Conference League, περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα.

Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του για να τον κρατήσει

στην Ελλάδα και τη Super League 1, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μιλάμε φυσικά για έναν παίκτη που ανήκει στην Μπενφίκα, με την οποία έχει αρκετά καλές σχέσεις από το παρελθόν ο ΠΑΟΚ, ωστόσο στην περίπτωση που κεντρικού μέσου, τα πράγματα είναι αρκετά ιδιαίτερα.

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Λοντίγκιν;

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός και ο Γιούρι Λοντίγκιν έχουν περάσει από μία πολύ περίεργη σχέση, από τη στιγμή που ο Ρώσος υπέγραψε στο… τριφύλλι.

Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να έχει τη θέση του βασικού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο πολύπειρος γκολκίπερ έπρεπε να κάτσει στον πάγκο και να συνεχίσει να παρακολουθεί από εκεί.

Γι’ αυτό άλλωστε και το περασμένο καλοκαίρι ζήτησε να φύγει, με τον Σέρβο τότε τεχνικό να του τάζει παιχνίδια για να τον κρατήσει και έτσι και έμεινε.

Μετά το… στράβωμα με τον Μπρινιόλι και την επικείμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Λοντίγκιν πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ωστόσο φάνηκε ότι βιάστηκε.

Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε, ο Ντραγκόφσκι το ίδιο και ο Τούρκος δείχνει ότι βλέπει μόνο τον Πολωνό για το Νο1. Πρόβλημα.

Ολυμπιακός: Μπορεί να κάνει τον Κάρμο δικό του;

Τέλος, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι επιτέλους στο πρόσωπο του Νταβίντ Κάρμο έχει βρει τον αμυντικό που έψαχνε μετά τη φυγή του Σεμέδο.

Ένας πολύ σταθερός παίκτης που άλλαξε όλη την άμυνα με την ποιότητα του, γι’ αυτό άλλωστε και κοστολογείται τόσο ψηλά.

Οι φήμες περί πληρωμής της ρήτρας του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ μπαίνουν πλέον και άλλα στο… τραπέζι για τον κορυφαίο αμυντικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, που βοήθησε τα μέγιστα για να βρεθεί η ομάδα του Πειραιά στα ημιτελικά του Conference League.

Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις μάθετε πολύ απλά. Τσεκάροντας τα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα