Τι απάντησε ο Κετσετζόγλου στην εικόνα ντροπής που του μετέφερε ο Νικολογιάννης!

Κετσετζόγλου: Αρκετά προβληματική ήταν η εικόνα στην OPAP Arena, στο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία και σχολίασε πολύ αρνητικά ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο γνωστός ρεπότερ του Παναθηναϊκού, στην εκπομπή που παρουσιάζει στον Bwin

Sport FM, ξεκαθάρισε ότι είχαμε εικόνες ντροπής στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Φυσικά η αναφορά του έγινε τόσο για την κατάσταση που είχε το χορτάρι κάτι που σχολιάστηκε και από τους Ολλανδούς, αλλά και για την εικόνα που είχαν οι εξέδρες στο πέταλο του γηπέδου.

Μετά από λίγο, στον… αέρα βγήκε και ο Κώστας Κετσετζόγλου, με τους δύο άντρες να συζητούν για την κατάσταση αυτή και να συμφωνούν.

Και ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν τιμά την ομάδα η κατάσταση αυτή, ειδικά σε ένα παιχνίδι που ήταν και ένα τεστ για τον τελικό του Conference League.

Τόνισε λοιπόν ότι ο άνθρωπος που έχει υπό την επίβλεψη του το χόρτο και κάνει τις εργασίες, είχε αναφέρει ότι ο αγωνιστικός χώρος θα βελτιωθεί μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ήρθαν τα ματς που έδωσε η Εθνική Ελλάδας και πήγε λίγο πίσω αυτό, κάτι που δε βοηθάει και την εικόνα της ομάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

Από κει και πέρα, δε γινόταν να μη σχολιάσει και το κλειστό πέταλο στην OPAP Arena που και αυτό δεν ήταν καθόλου ωραία εικόνα, λέγοντας ότι δε γνωρίζει πλήρως γιατί ήταν κλειστό.

Πάντως και ο ίδιος συμφώνησε ότι στα ματς που έρχονται είναι ανεπίτρεπτο να έχει τέτοια εικόνα το γήπεδο και θα πρέπει να είναι γεμάτο παντού για να πάρει η Εθνική Ελλάδας την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα