Τάσος Νικολογιάννης: Εμετική διαιτησία στο Καραϊσκάκη και ένταση με Καρπετόπουλο για Τερίμ – Γιοβάνοβιτς

Χαμός έγινε στον Bwin Sport FM, όταν βγήκε ο Τάσος Νικολογιάννης να σχολιάσει το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Φυσικά όπως πάντα στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος, που με τον πρώτο μάλιστα είχε και μία στιγμή ένταση.

Αρχικά

ο γνωστός δημοσιογράφος, θέλησε να μιλήσει για μία πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε το «τριφύλλι», ενώ είχε και τον Σλάγκερ απέναντί του.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η διαιτησία ήταν εμετική στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο δε δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά δεν αποβλήθηκε και ο Ναβάρο με δεύτερη κίτρινη για χέρι και σε άλλη φάση που πήγε με τις τάπες σε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ενώ πέταξε και τη σπόντα του, λέγοντας ότι είναι σημαντικό που κέρδισε μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, την ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου.

Ωστόσο τα πράγματα δεν έμειναν σε ήρεμα πλαίσια και ξέφυγε η κατάσταση, αφού ο Τάσος Νικολογιάννης ανέβασε την ένταση με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι Φατίχ Τερίμ διάβασε καλά τον Ολυμπιακό, αν και του δόθηκε ένα μεγάλο… δώρο, δηλαδή το σύστημα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πήρε το λόγο και ξεκαθάρισε ότι όποιος παίζει με τους «ερυθρόλευκους», κάνει το ίδιο πράγμα, ωστόσο ο Τούρκος τους έδωσε ένα διήμερο ρεπό για να ηρεμήσει το μυαλό των παικτών.

Ενώ θέλησε να τονίσει και τις διαφορές που έχει αυτός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτό εκνεύρισε τον Τάσο Νικολογιάννη, που τον κατηγόρησε ότι δίνει… τροφή στην εσωστρέφεια των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Εκεί ανέβηκαν οι εντάσεις πάρα πολύ και τα πράγματα ξέφυγαν με τον Αντώνη Πανούτσο να λειτουργεί ως… πυροσβέστης.

Ακούστε τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα