Τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου για το Κηφισιά – ΠΑΟΚ – Η τριάδα που δεν αλλάζει

Κηφισιά – ΠΑΟΚ σήμερα στις 20:00  για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του με τα γνωστά προβλήματα των Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και την απουσία του Γιάννη Κουλιεράκη.

Ο δικέφαλος θα αγωνιστεί στην Αθήνα με στόχο να αλλάξει χρονιά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν

σκοπεύει να αλλάξει πολλά πράγματα στην 11αδα σε σύγκριση με την αναμέτρηση της Αρκαδίας κόντρα στον Αστέρα.

Τα ερωτηματικά του Λουτσέσκου για το Κηφισιά – ΠΑΟΚ – Η τριάδα που δεν αλλάζει

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Μέσα από αυτήν ο προπονητής του δικεφάλου έδειξε εν μέρει τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα, με τα περισσότερα ερωτηματικά να αφορούν την αμυντική γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ με τους Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδη να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, με το μεγαλύτερο ερωτηματικό να βρίσκεται στα αριστερά, με τη θέση να παίζεται ανάμεσα στους Μπάμπα και Ράφα Σοάρες.

Αυτό που σίγουρα δεν θα αλλάξει για τους ασπρόμαυρους, είναι η τριάδα πίσω από το φορ, με τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Κωνσταντέλια να έχουν εξασφαλισμένη θέση.

Τέλος, αλλαγή αναμένεται να υπάρξει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μπράντον Τόμας να είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα