Στρέφεται στον Άρη ο Ολυμπιακός – Ποιες είναι οι σκέψεις του Μαρτίνεθ!

Μία άνετη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός, διαλύοντας με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πειστικό ποδόσφαιρο, δοκίμασαν νέους παίκτες και αρχίζουν σιγά-σιγά να ρολάρουν, έχοντας φυσικά αρκετό δρόμο μπροστά τους.

Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά, αν και εφόσον συνεχίσει

νικηφόρα μέχρι τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, θα παραμείνει στην κορυφή, λόγω της ήττας του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 1-2.

Μετά από όλα αυτά, πλέον ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα και περνάει στον Άρη, που σίγουρα θα είναι μετά την ΑΕΚ το πιο απαιτητικό παιχνίδι που θα δώσει.

Ο Άρης είναι μία ομάδα που ανεβαίνει αγωνιστικά, έχοντας τον Άκη Μάντζιο πλέον στον πάγκο του, που ξέρει καλά τους παίκτες και έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ.

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στο ματς με την Κηφισιά, αποφάσισε και έκανε μεγάλο ροτέσιον, προκειμένου να πάρουν… ανάσες παίκτες που έχουν αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και παράλληλα να δει τους νέους.

Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Κώστας Φορτούνης, που ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι δυσκολεύεται όταν είναι εκτός γηπέδου, ενώ δεν αγωνίστηκαν και οι Φρέιρε, Ροντινέι αλλά και Γιώργος Μασούρας.

Όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στο ντέρμπι με τον Άρη και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφού θα είναι πιο ξεκούραστοι και πιο φρέσκοι.

Σίγουρα και άλλοι παίκτες διεκδικούν θέση στη βασική ενδεκάδα, αφού ο Έσε δε θα μπορέσει να αγωνιστεί ακόμα και έτσι είτε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που έχει τα τρεξίματα, είτε ο Ιμπόρα που έχει την εμπειρία, θα πάρουν τη θέση του.

Αξίζει φυσικά να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, οι αγώνες των δύο ομάδων είναι αρκετά αμφίρροποι και ειδικά πέρσι, που τα αρνητικά αποτελέσματα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έφεραν την απομάκρυνση τόσο του Κάρλος Κορμπεράν αλλά και του Μίτσελ.

Σίγουρα φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα ωστόσο και πάλι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα