Σούπερ ντέρμπι, σούπερ combo!

Η κορυφή, στο τέλος του δρόμου, χωράει μόνο έναν. Ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μοιράζονται αυτή την στιγμή την κορυφή της ελληνικής Super League, αλλά το βράδυ της Κυριακής (28/01, 20:30), θέλει να τραγουδήσει «πιο καλή η μοναξιά».

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Ο Δικέφαλος του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αήττητος σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος στην

Τούμπα (εννέα νίκες – μια ισοπαλία), ένα αήττητο που θα προσπαθήσει να σπάσει το Τριφύλλι του Φατίχ Τερίμ, το οποίο εμφανίζεται σημαντικά ενισχυμένο με μεταγραφές όπως αυτή του αρχηγού της εθνικής ομάδας, Τάσου Μπακασέτα.

Η Interwetten.gr παίζει… μεγάλη μπάλα και στο ντέρμπι κορυφής, με πάνω από 120 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις, για την συναρπαστική αναμέτρηση της Τούμπας!Σε απόδοση 5.00 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες συνολικά.Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+Σε τρομερή φόρμα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, το να σκοράρει πρώτος και ταυτόχρονα να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες συνολικά, προσφέρεται σε απόδοση 19.00.Ψάχνει και πάλι ένα μεγάλο ματς ο Φώτης Ιωαννίδης. Το να σκοράρει πρώτος ο Έλληνας επιθετικός και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά, προσφέρεται επίσης σε απόδοση 19.00.– Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+Η Interwetten.gr, η οποία θα προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα *, όπως και αρκετούς αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο, προσφέρει σε απόδοση 2.30 να σκοράρουν οι δύο ομάδες και να σημειωθούν συνολικά πάνω από 2.5 γκολ.Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ,souper