Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ξεμπροστιάζει τον Μαθιό ως φονιά

18:19 8/2/2024 - Πηγή: Sportime

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ξεμπροστιάζει τον Μαθιό ως φονιά

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, η δολοφονία του Στεφανή θα παρουσιάσει εξελίξεις που θα ανατρέψουν τις ζωές πολλών ηρώων,

μετά την απόφαση του εισαγγελέα Γιακωβάκη να ανοίξει και πάλι τον φάκελο του εγκλήματος που είχε κλείσει λίγο πρόχειρα.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης βρίσκεται υπόλογος για όλα όσα δεν ήρθαν στο φως της δικαιοσύνης και θα δεχθεί μεγάλη κριτική από τον ανώτερο του.

Σύντομα όμως τα πάντα αναμένεται να αλλάξουν, καθώς ο Αντώνης ξεμπροστιάζει τον Μαθιό ως φονιά του Στεφανή, στέλνοντας τον με αυτόν τον τρόπο στη φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γιακωβάκης διατάζει άμεσα να γίνει η εκταφή του Στεφανή προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις σε ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα.

Παράλληλα όμως ζητά να ληφθούν δείγματα DNA από όλους τους Σταματάκηδες για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον φονιά.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης συναντά τον Μαθιό και του αποκαλύπτει πως πιστεύει πως αυτός έχει διαπράξει τον φόνο με ερωτικό κίνητρο ενώ ο Αστέρης καταρρέει και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Σοκ με την απόπειρα δολοφονίας-Η Εύα κόβει τα φρένα της Θοδώρας-Έτσι παίρνει εκδίκηση

Σασμός: Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να προστατέψει τον Φραγκιαδάκη

Σασμός: Τηλέμαχος, Μανούσος και Γιάννος ετοιμάζουν χτύπημα στον Μαθιό!

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα