Ραζβάν Λουτσέσκου: Άρχισε να νιώθει άβολα στον ΠΑΟΚ – Το fake news με την Αλ Σαντ

Την προηγούμενη φορά υπήρξε άδοξο τέλος για ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου! Μετά το νταμπλ, ο «χωρισμός». Κρύος. Χωρίς τακτ. Ηρθαν τα πετροδόλαρα της Αλ Χιλάλ και δημιούργησαν απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια επιστροφή στο… χθες! Ας όψεται, η συμπεριφορά του Πάμπλο Γκαρσία στα μεθεόρτια της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλο που δεν ήθελε ο Ιβάν Σαββίδης να γυρίσει στον πάγκο, ο αγαπημένος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επικοινωνιακά

και μη το come back του επισκίασε την άτακτη αποχώρηση του «αγαπημένου» Πάμπλο της εξέδρας! Εστω και αν ο «Γιωργάκης» θίχτηκε ο μπαμπάς Σαββίδης ήταν ανένδοτος. Σε γνώριμα λημέρια, ο 52χρονος Ρουμάνος προπονητής!

Μετά από σχεδόν ένα τρίμηνο ήδη ο Λουτσέσκου έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως οι παθογένειες του… χθες δεν έχουν εγκαταλείψει το club. Μόνο που τώρα συνυπεύθυνος είναι ΚΑΙ ο ίδιος. Πίστεψε στις «κολόνες» του νταμπλ (Μπίσεσβαρ, Κρέσπο. Βαρέλα, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ακπομ και Σια), υπερεκτιμώντας ίσως και τις δικές του προπονητικές ικανότητες.

Δυστυχώς, ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, η ομάδα ΔΕΝ έχει σχέση με εκείνη που τον δόξασε προπονητικά και ο ΠΑΟΚ είναι στο -4 από τον Ολυμπιακό στην Σούπερ Λιγκ μετά από 8 αγωνιστικές, πασχίζοντας για να προκριθεί από τον όμιλο του Conference League.

Ο Λουτσέσκου σε 16 αγώνες έχει γνωρίσει 4 ήττες, όταν στο πρότερο πέρασμά του σε σύνολο 94 ματς έχασε μόλις 14 φορές! Όλα αυτά την ίδια στιγμή που «έσκασε» η φήμη στην πιάτσα πως η Αλ Σαντ από το Καταρ τον έχει στην short list των υποψηφίων αντικαταστατών του Τσαβι που πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αξιώσει τουλάχιστον 4 μεταγραφές για τον Ιανουάριο και φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Την ίδια ώρα που τα ραντεβού του με τους εν Ελλάδι εκπροσώπους του έχουν πολύ μεγαλύτερη συχνότητα τις τελευταίες 3 εβδομάδες.

Και τίποτε από αυτά να ΜΗΝ ισχύει, ο Ιβάν Σαββίδης de facto δεν θα το προσπεράσει δίχως να αφήσει το στίγμα του. Ο νοών νοείτω…

+Ο Λουτσέσκου αριθμεί 4 ήττες σε 16 ματς, όταν πρότερα είχε μόλις 14 σε σύνολο 94 αγώνων.

+Ο 52χρονος τεχνικός έχει ετήσιο κασέ στο 1,5 μύριο για το συνολικά επταμελές επιτελείο του.

Διαβάστε όλα τα Παρασκήνια του Σαββάτου στις σελίδες 13 και 14 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα