Ράλλυ Ντακάρ 2024 stage 7 αποτελέσματα, κατάταξη-Tο πρόγραμμά, οι χάρτες για το Stage 8

Ράλλυ Ντακάρ 2024: Στάδιο 7 του Ράλι Ντακάρ κατάταξη, αποτελέσματα και θέσεις σήμερα

Η δεύτερη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και τα αποτελέσματα αφήνουν αντιμέτωπους μεταξύ του Loeb, δεύτερου, και του Sainz, του ηγέτη. Στις μοτοσυκλέτες, η Brabec προηγείται με 1 δευτερόλεπτο.

Στο στάδιο 7 του Dakar Sebastien Loeb πήγε στην επίθεση και έκοψε το ένα τρίτο της διαφοράς που είχε ο Carlos Sainz .

Ο Γάλλος από το BRX κέρδισε τον Ισπανό με 10:31 την ημέρα, αλλά ο Ισπανός της Audi παραμένει σταθερός στη γενική βαθμολογία με προβάδισμα 19 λεπτών. Μετά τα προβλήματα του Ekstrom , ο οποίος άφησε πολύ χρόνο λόγω προβλημάτων με το e-Tron του, το Ράλι Dakar 2024 φαίνεται ήδη να είναι αντιμέτωπος μεταξύ των δύο πρωταθλητών WRC.

Ταξινόμηση 7ο στάδιο αυτοκινήτων Ράλλυ Ντακάρ 2024 stage 7

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – Κάτοψη

Ράλλυ Ντακάρ 2024: Γενική ταξινόμηση αυτοκινήτων Ράλλυ Ντακάρ 2024 stage 7


Στην κατηγορία μοτοσικλετών, η νίκη πήγε στον Nacho Cornejo με τη Honda , την τρίτη αυτής της έκδοσης. Ο Χιλιανός μπόρεσε να κερδίσει τους αδερφούς Μπεναβίδη , που έμειναν 32 δευτερόλεπτα πίσω, ο ένας (Κέβιν) και 3:12, ο άλλος (Λουτσιάνο). Και η γενική κατάταξη σφίγγει, στην οποία ο Ricky Brabec και ο Ross Branch χωρίζονται με μόλις ένα δευτερόλεπτο διαφοράς αφού έχουν ήδη διεξαχθεί επτά στάδια. Φοβερός.

Ταξινόμηση σταδίου 7 στις μοτοσυκλέτες Ράλλυ Ντακάρ 2024 stage 7


Ράλλυ Ντακάρ 2024: Γενική ταξινόμηση μοτοσικλετών Ράλλυ Ντακάρ 2024 stage 7

Ράλλυ Ντακάρ 2024: Τηλεόραση, πρόγραμμα, διαδρομή και πώς να παρακολουθήσετε το στάδιο 8 στο διαδίκτυο

15 Ιανουαρίου – Στάδιο 8: Ad-Dawadimi έως Ha’il – 678 χιλιόμετρα (SS 458):

Το έδαφος είναι κάπως πιο εύκολο. Από το κέντρο της πόλης, η διαδρομή κατευθύνεται βόρεια. Είναι αμμώδης και επίπεδη, αλλά καθώς προχωρά η σκηνή, περνάει και από πιο πετρώδες έδαφος στην άμμο. Οι αναβάτες πρέπει να προσέχουν να μην τρυπήσουν τα ελαστικά τους. Αυτό θα είναι το κριτήριο της ημέρας

Μάθετε την ημερομηνία, την ώρα, το πού να παρακολουθήσετε ζωντανά στο διαδίκτυο και πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά το στάδιο 8 του Ράλι Ντακάρ 2024.

Την περασμένη Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, καλωσορίσαμε μια νέα έκδοση του Ράλι Ντακάρ 2024. Ως συνήθως, ο διαγωνισμός ξεκίνησε με ένα στάδιο προλόγου που, με 157 χιλιόμετρα (130 σύνδεση και 28 ειδικές), έγινε η μεγαλύτερη στην ιστορία του το συλλαλητήριο. Είναι η πέμπτη φορά που το Ντακάρ, ο πιο σκληρός αγώνας στον κόσμο, διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία. Στην 46η έκδοσή του, έχει ένα από τα πιο απαιτητικά μαθήματα των τελευταίων ετών, με μεγάλη σημασία για τους αμμόλοφους, που υπόσχονται πολλή περιπέτεια και ενθουσιασμό σε αυτά τα δώδεκα στάδια που απαρτίζουν τον διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί μεταξύ 5ου και στις 19 Ιανουαρίου. Επιπλέον, είχε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση μέχρι στιγμής στα 4.727 χιλιόμετρα αγώνα του ενάντια στο ρολόι (7.891 της διαδρομής): επιζώντας από μια χρονομέτρηση 48 ωρών μέσα στο Empty Quarter, την πιο επίφοβη περιοχή της ερήμου. Μόλις περάσει το άδειο δωμάτιο, το Ντακάρ αντιμετωπίζει την αποφασιστική του εβδομάδα.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔιαδρομή: Ποιο είναι το προφίλ και η διαδρομή του stage 8 του Ντακάρ 2024;

Ράλλυ Ντακάρ 2024::Ημέρα αντιθέσεων στο Ντακάρ. Μετά το 48ωρο στάδιο και την κουραστική μέρα 7, το ράλι χαμηλώνει λίγο την έντασή του. Ο αγώνας την όγδοη μέρα του αφήνει το κέντρο της χώρας για να κατευθυνθεί βόρεια μέσω κυρίως αμμώδους εδάφους και κατ’ αρχήν χωρίς μεγάλες επιπλοκές. Στο δεύτερο μισό η άμμος δίνει τη θέση της σε σπασμένο έδαφος που θα δοκιμάσει τα ελαστικά και τους οδηγούς. Η σκηνή μεταξύ Al Duwadimi και Hail έχει 458 χιλιόμετρα ειδικής και 220 σύνδεσης.

Πρόγραμμα: Τι ώρα ξεκινά το στάδιο 8 του Ντακάρ 2024;

Η όγδοη μέρα του Ράλι Ντακάρ θα ξεκινήσει με την πρώτη μοτοσυκλέτα στις 05:05 (ώρα χερσονήσου της Ισπανίας) και τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν στις 07:27.

Τηλεόραση: Πού να παρακολουθήσετε το Ράλι Ντακάρ 2024;

Ράλλυ Ντακάρ 2024:Η Σαουδική Αραβία επαναλαμβάνεται ως σκηνικό και φιλοξενεί την έκδοση του Ράλι Ντακάρ το 2024. Αν και τα στάδια δεν μπορούν να παρακολουθηθούν ζωντανά στην τηλεόραση, το Teledeporte και το Eurosport είναι τα δύο δίκτυα που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του διαγωνισμού. Στην περίπτωση του δημόσιου καναλιού, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, θα εκπέμπει ένα πρόγραμμα 90 λεπτών κάθε μέρα, ως περίληψη της σκηνής. Θα είναι στις 21:45 και θα σκηνοθετηθεί από τον Marc Martín.

Στην περίπτωση του Eurosport, το ιδιωτικό κανάλι θα έχει δύο καθημερινούς χώρους για να ακολουθεί το Ντακάρ. Πρώτον, μια σύντομη 15λεπτη περίληψη της ημέρας θα μεταδοθεί μεταξύ 7:15 και 7:30 μ.μ. και, αργότερα, στις 9 μ.μ., ένα πρόγραμμα διάρκειας μιας ώρας όπου θα εμβαθύνουμε στα τρέχοντα θέματα των σταδίων. Η μετάδοση αυτών των εκπομπών θα πραγματοποιηθεί στο Eurosport 1 την πρώτη εβδομάδα και, τη δεύτερη, θα μεταφερθούν στο Eurosport 2.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράλλυ Ντακάρ 2024, -Tο, Stage 8,rally ntakar 2024, -To, Stage 8