«Πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ από Αίγυπτο για Ντιένγκ»

11:27 7/1/2019 - Πηγή: Sportime

Μεταγραφικούς μνηστήρες συνεχίζει να προσελκύει ο Αλιού Ντιένγκ. Ο 21χρονος μέσος, φαίνεται, όπως επισημαίνουν ΜΜΕ από την Αλγερία, ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της αιγυπτιακής Αλ Αχλί.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας competition.dz, που είχε αναφερθεί και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον νεαρό από το Μάλι,«η Αλ Αχλί προσφέρει 1,2 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να δελεάσει την Αλζέ και να της πουλήσει τον παίκτη. Οι «μετοχές»

του Ντιένγκ έχουν εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες.

Από την Αλζέ αποκτήθηκε για μόλις 40.000 ευρώ πριν από έναν χρόνο. Μέσα σε 12 μήνες για τον Ντιένγκ ενδιαφέρονται ουκ ολίγες ομάδες, κάνοντας προτάσεις αγοράς, οι οποίες ωστόσο όλες έχουν απορριφθεί. Μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ, όπως επίσης και των Μπορντό, Τουλούζ, Ριντ (Σαουδική Αραβία)».

Επίσης, όπως αναφέρεται στο άρθρο, «την πρόταση της Αλ Αχλί την εξετάζουν στην Αλζέ. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είναι στη Γαλλία για οικογενειακούς λόγους και σχεδιάζει να δώσει την τελική του απάντηση πριν το τέλος της εβδομάδας».

Πάντως ο Ντιένγκ θα προτιμούσε να συνεχίσει σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του. Ωστόσο όλα έχουν να κάνουν με το τι απάντηση θα δώσει η ομάδα του.

ΑΕΚ: Τι μπορεί να συμβεί με Σιμόες, Λαμπρόπουλο

The post «Πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ από Αίγυπτο για Ντιένγκ» appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα