Προγνωστικά στοιχήματος 2/4 -Μανωλίδης: Γκολ στο Μολινό

13:46 2/4/2019 - Πηγή: Sportime

Προγνωστικά στοιχήματος 2/4 /2019. Θυμίζει πλήρης αγωνιστική ημέρα το σημερινό πρόγραμμα. Αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ιταλίας, το Κύπελλο Γερμανίας, ισπανικό πρωτάθλημα και Πρέμιερ Λιγκ. Από όλα με δυο λόγια.

Απολογισμός

Πολύ καλή ημέρα αποδείχθηκε η Κυριακή. Πέρασε η βασική επιλογή μας που δεν ήταν άλλη από το διπλό της Σάλκε. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς κέρδισε έστω και δύσκολο με 1-0 στο Αννόβερο. Πέρασε και το συνδυαστικό ποντάρισμα στην Κολωνία. Ασος μαζί με over 2,5 (4-0 το τελικό σκορ). Μόνο το goal/goal της Αϊντραχτ με την Στουτγκάρδη δεν βγήκε, μαζί με άσο. Ήταν όμως το ρίσκο μας.

Καλή μέρα με 2/3 και βασική επιλογή (δεύτερη σερί) περασμένη.

Προγνωστικά στοιχήματος 2/4

Γνωστό πως το καλό μας πόδι είναι το… γερμανικό, ωστόσο η βασική επιλογή της ημέρας έρχεται από την Αγγλία. Συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Γουλβς με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά και να παραμείνει σε τροχιά για την 4η θέση. Διόλου εύκολη υπόθεση το συγκεκριμένο ματς. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έκανε μία από τα χειρότερες εμφανίσεις της απέναντι στην Μπέρνλι. Ηττήθηκε 2-0 χωρίς να κάνει τίποτε στο ματς. Δύσκολο να επαναλάβει τέτοια παρουσία, δύσκολο να μείνει χωρίς γκολ για δεύτερο σερί αγωνιστική. Ειδικά στο «Μολινό» που βγάζουν μια έξτρα επιθετικότητα οι γηπεδούχοι.

Για τους «κόκκινους διαβόλους» το γκολ στο ματς πρέπει αν θεωρείται δεδομένο. Η νίκη τους καίει, το τρίποντο θα ψάξουν, χωρίς τέρματα δεν έρχεται αυτή. Βασική επιλογή της ημέρας το goal/goal.

Από το γερμανικό Κύπελλο, το διπλό της Λειψίας φαντάζει λογική επιλογή. Προσφέρεται όμως πολύ χαμηλά. Ψηλά βρίσκεται το διπλό του Αμβούργου. Υπάρχει εξήγηση. Η Πάντερμπορν προέρχεται από εξαιρετικό διπλό στο Βερολίνο, στην έδρα της Ουνιόν. Τη στιγμή που το Αμβούργο δεν έχει νίκη εδώ και δύο ματς στο πρωτάθλημα. Ναι, η Πάντερμπορν παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ναι, μοιάζει να έχει το μομέντουμ. Όχι όμως στον φαβοριτισμό του άσου και ειδικά στην πρόκριση.

Η ομάδα του λιμανιού ακόμα και χωρίς νίκες, αύξησε την απόσταση από την 3η θέση. Τέσσερις βαθμούς δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα του Βολφ να αναπνέει. Ξέρει πώς να διαχειριστεί παίζοντας ένα ματς με σκοπιμότητα μια εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση. Ειδικά από τη στιγμή που δεν πάει για τη νίκη, σώνει και ντε. Μπορεί να παίξει και πιο συντηρητικά, για την πρόκριση.

Βασική επιλογή
ΓΟΥΛΒΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ GOAL 1,83 (pamestoixima.gr)

Μονό
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Πρόκριση Αμβούργου 1,87 (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προγνωστικά στοιχήματος 2/4

The post Προγνωστικά στοιχήματος 2/4 -Μανωλίδης: Γκολ στο Μολινό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα