Προγνωστικά LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Όλα στο «λευκό» της Ρεάλ

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δυναμικό της, σε κάθε αγωνιστική που περνούσε, όλο και κάποιο νέο ρεκόρ πιστωνόταν. Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε συνάψει ένα εξαιρετικά κερδοφόρο συμβόλαιο με την επιτυχία. Αυτά όμως στη LaLiga… last year.

Η Ρεάλ βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση και κόντρα στην Μπέτις οφείλει να παίξει πρωτίστως για τον εαυτό της ως οργανισμό. Ο Σαντιάγο Σολάρι ήρθε κυρίως ως διαχειριστής, έπειτα από την απόλυση Λοπετέγι σε μια σεζόν που φάνηκε από την αρχή να στραβώνει.

Ωστόσο, ο Αργεντινός πάλαι ποτέ άσος των «μερένγκες» δεν είναι…

Ζιντάν. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου που έχει δημιουργηθεί από τα αποδυτήρια.

Σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες δεν υπάρχει και στο «Βιγιαμαρίν», ο τεχνικός της «βασίλισσας» ετοιμάζεται να τζογάρει. Όχι στο κόκκινο ή στο μαύρο, αλλά στο λευκό χρώμα των εμφανίσεων των παικτών της Ρεάλ.

Παρότι το στραβοπάτημα σε βαθμολογικό επίπεδο δεν θα έχει ιδιαίτερα αρνητικό αντίκρισμα, η αξιοπιστία του πιο πετυχημένου συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου θα πληγεί ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν.

Γι’αυτό και ο στόχος είναι να φύγει από την έδρα της σκληροτράχηλης και αρκετά απρόβλεπτης Μπέτις με το «διπλό». Διαφορετικά, η υπομονή προς το πρόσωπό του θα αρχίσει να στερεύει επικίνδυνα.

ΤΙP: Στις 10 τελευταίες επισκέψεις της στο πρωτάθλημα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Ρεάλ δεν έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ Μ. 2 1,95

Η ΔΥΑΔΑ

995 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΛΕΒΑΝΤΕ 2-3 ΓΚΟΛ 2,02

Όσα παιχνίδια κι αν περάσουν, η Ατλέτικο δεν αλλάζει… τροπάρι. Σκληρή αμυντική προσέγγιση και επιθετικούς αυτοματισμούς περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού κόντρα στη Λεβάντε που δεν εμπνέει στοιχηματική εμπιστοσύνη.

996 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 2,5 1,70

«Τελικός» είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το ματς ανάμεσα στα «λιοντάρια». Οι γηπεδούχοι αναμένεται να ανοιχτούν από την αρχή. Και φυσικά οι Ανδαλουσιάνοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Δεν σηκώνει κεφάλι η Βιγιαρεάλ (vids)

The post Προγνωστικά LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Όλα στο «λευκό» της Ρεάλ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα