Πόσους παίκτες θα πάρει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μάνταλου. Φαινόταν σίγουρο. Ο Μάνταλος άλλα κι άλλα χρόνια δεν έκανε το βήμα μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, φαινόταν δύσκολο να το κάνει τώρα. Με τον Αλμέιδα άλλωστε έχει βρει χώρο και χρόνο στην ομάδα. Ο κόουτς τον βάζει κυρίως στο 8, κάτι που δείχνει να του πηγαίνει. Έπαιξε και 10 βέβαια προσφάτως, όταν αγωνίστηκε τρία σερί ματς βασικός.

Όπως κι αν έχει υπολογίζεται δεδομένα, φαίνεται πως έχει

επιστρέψει η αγάπη του για το παιχνίδι το ίδιο.

Με την ανανέωση πάντως του Μάνταλου, άρχισε πιο ζωηρά και η κουβέντα για το τι θα κάνει η ΑΕΚ στο μάρκετ του Ιανουαρίου. Δεδομένα αριστερός μπακ, μια και είναι γνωστό πως φεύγουν για το Κύπελλο Ασίας με το Ιράν τόσο ο Μοχαμάντι όσο και ο Χατζισαφί, που θα είναι στην αποστολή.

Παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που έχει η ΑΕΚ, δηλαδή δύο παίκτες που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο, παίζουν στην ίδια θέση και στην ίδια εθνική ομάδα. Και τώρα αυτό το… πληρώνει.

Θα χάσει όπως είναι γνωστό και Μουκουντί, Ζίνι που θα είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Όλα αυτά στον κρίσιμο από αγώνες Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ δύσκολα θα κινηθεί για άλλον παίκτη. Δηλαδή σε άλλη θέση πλην αυτή του αριστερού μπακ.

Ο Αλμέιδα δείχνει και είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ. Έχει ακόμα να κερδίσει πράγματα πιστεύει. Από παίκτες π.χ. όπως ο Πισάρο.

Στα στόπερ θα υπάρχουν Βίντα, Μήτογλου, Κάλενς συν τον Χρυσόπουλο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα