Πολύ σοβαρό project ο Αντώνης Παπακανέλλος!

Ο Αντώνης Παπακανέλλος έκανε τεράστιο ξεπέταγμα. Δεν ήταν στο επίπεδο (σαν κορμί και δύναμη κυρίως) 2-3 πιο έτοιμων παικτών. Ωστόσο, στα τελευταία ματς του Youth League έκανε ξεπέταγμα. Ο Ολυμπιακός βλέπει πως έχει ένα πολύ σοβαρό project στα χέρια του.

Το έκανε ο Ολυμπιακός

στο Youth League. Τεράστια η επιτυχία, ουδέν λόγος να γίνεται συζήτηση. Ας πάμε στην επόμενη μέρα. Αυτή προμηνύεται λαμπρή για τα περισσότερα από τα παιδιά που έγραψαν αυτή τη χρυσή «ερυθρόλευκη» σελίδα του ελληνικού αθλητισμού.

Μοιάζει δύσκολο να μην παίξει μπάλα ο Κωστούλας, για την ακρίβεια και οι δύο. Χλωμό να μην κάνει καριέρα ο Κουτσίδης, για παράδειγμα. Μα υπάρχει ένας που σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης είναι λίγο πιο μπροστά.

Ο Αντώνης Παπακανέλλος δείχνει να έχει όλο το «πακέτο» και κυρίως την ουσία. Σκοράρει. Μάλιστα, όταν το κάνει δημιουργεί τις προϋποθέσεις μόνος του για τον εαυτό του. Τα γκολ με τη Μπάγερν ήταν ένα αριστούργημα, αυτό κόντρα στη Λέτσε επίσης. Ακόμα και το τέρμα του τελικού απέναντι στη Μίλαν…

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός διαφήμισε τον εαυτό του με τον καλύτερό τρόπο σε δύο αγορές που δεν «μασάνε» να σκάσουν πολλά χρήματα για παίκτες τέτοιας ηλικίας. Τη γερμανική και την ιταλική. Ο συγκεκριμένος έχει κάνει τεράστιο γκελ. Αποτελεί ένα σοβαρό project για τον Ολυμπιακό και έτσι το αντιμετωπίζουν στην ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι ο μόνος ασφαλώς, αλλά στην τελική διαδρομή της τρομερής πορείας του Ολυμπιακού στο Youth League, αυτός ξεπετάχτηκε λίγο παραπάνω.

Δεδομένα στο πλάνο των Πειραιωτών υπάρχει και συμμετοχή στην πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα