Πέισερς: Απέλυσαν τον προπονητή κι ας είχαν συμφωνήσει επέκταση!

Σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη οι Ιντιάνα Πέισερς ανακοίνωσαν την απόλυση του Νέιτ ΜάκΜίλαν. Κι αυτό συνέβη μετά τον αποκλεισμό με «σκούπα» (4-0) από το Μαϊάμι.

Η έκπληξη έγκειται στο ότι οι Πέισερς και ο ΜακΜίλαν, στις 12 Αυγούστου είχαν συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας τους. Η κοινή τους  πορεία άρχισε το 2016. Στα τέσσερα χρόνια του στην Ιντιάνα ο ΜακΜίλαν είχε μόνο νικηφόρες σεζόν. Και συνολικό ρεκόρ 183-136.

Η Ιντιάνα στην «φούσκα» του Ορλάντο αγωνίστηκε χωρίς τον Ντομάντας Σαμπόνις, λόγω τραυματισμού. Επίσης ο Βίκτορ Ολαντίπο αγωνίστηκε

μόνο στα 6 από τα 8 ματς της κατάταξης καθώς είχε πρόβλημα στο γόνατο.

Η ήττα από το Μαϊάμι δημιούργησε αρνητικά ρεκόρ. Ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος αποκλεισμός με sweep (χωρίς ούτε μια νίκη δηλαδή) στον πρώτο γύρο των PlayOffs. Και ο τρίτος της ομάδας στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Επίσης έχουν χάσει 9 συνεχόμενους αγώνες PlayOffs.

Official Statement: pic.twitter.com/l9kMqiYEXh

— Indiana Pacers (@Pacers) August 26, 2020

«Εκπροσωπώντας την οικογένεια Σάιμον και τον Οργανισμό των Πέισερς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νέιτ για όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα» είπε ο πρόεδρος των Πέισερς, Κέβιν Πρίτσαρντ. «Ήταν μια πολύ σκληρή απόφαση για εμάς, αλλά αισθανόμαστε ότι είναι η καλύτερη κίνηση για την πορεία της ομάδας. Ο Νέιτ κι εγώ είχαμε πολλές καλές και κακές στιγμές και ήταν τιμή μου να δουλέψω μαζί του αυτά τα 11 χρόνια».

Ο Πρίτσαρντ και ο ΜακΜίλαν είχαν συνεργαστεί για επτά χρόνια και στους Μπλέιζερς.

Όπως ανέφερε ο έγκυρος Άντριου Βοϊναρόφσκι, οι Πέισερς θα βάλουν στο… μάτι τον Μάικλ Ντ’ Αντόνι του οποίου το συμβόλαιο με τους Χιούστον  Ρόκετς εκπνέει με το τέλος της σεζόν.

Rockets coach Mike D’Antoni — in the final year of his contract — will be an Indiana target should he become available, sources tell ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) August 26, 2020

Το άρθρο Πέισερς: Απέλυσαν τον προπονητή κι ας είχαν συμφωνήσει επέκταση! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα