Παυλίδης: Τόσα ζήτησε η Βίλεμ για τον Έλληνα διεθνή

Τον πήραν ως στοίχημα για ένα εξάμηνο. Στο δίμηνο πάνω αντιλήφθηκαν ότι χτύπησαν φλέβα χρυσού. Δεν άργησαν να πατήσουν το κουμπί και να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς έναντι μόλις 120.000 ευρώ!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης φέρεται να ΄χει βρει την Ιθάκη του στην Βίλεμ και η ολλανδική ομάδα τον απόλυτο killer της επιθυμίας της. Οι καρποί της συνεργασίας τους άκρως παραγωγικοί: 51 ματς/24 γκολ/10 ασίστ.

Από τον περασμένο Μάιο ανάμεσά τους μπήκε και ο «καρχαρίας» ονόματι, Μίνο Ραϊόλα. Ξεκάθαρος ο σκοπός, λόγος! Πάντως, ολάκερο το καλοκαίρι

2-3 προτάσεις εστάλησαν για τον διεθνή σέντερ φορ δίχως να «καίγεται» και ο ίδιος να αποχωρήσει, μήτε η Βίλεμ να καλύπτεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέλκας: «Στον ΠΑΟΚ γεννήθηκα , φέτος ήρθε η ώρα να φύγω»

Μέχρι που βάσει πληροφοριών μας, η Σεντ Ετιέν εμφανίστηκε την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ, προχωρώντας σε δύο προτάσεις για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, αλλά αμφότερες έπεσαν στο καναβάτσο.

Μάλιστα, βάσει της ίδιας πηγής, η δεύτερη έφθασε τα 5 εκατ. ευρώ συν ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης με την Βίλεμ μέσω του Γιόρις Ματάισεν να απαντάει: «Κύριοι, θέλουμε 8 εκατ. ευρώ, αλλιώς δεν το συζητάμε». Η ιστορία έγραψε και η ομάδα του Κλοντ Πιέλ που σε 6 αγώνες έχει σημειώσει 8 γκολ στο Σαμπιονά δεν αποκλείεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Πάντως, είναι ηλίου φαεινότερο πως η σχέση του Βαγγέλη Παυλίδη με την Βίλεμ μετράει αντίστροφα και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα ΄χει αλλάξει επαγγελματική στέγη μια και η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το 2022. Ήδη, ο κύριος «Νο9» της Εθνικής μας έχει διαμηνύσει μέσω του εκπροσώπου του πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του…

Το άρθρο Παυλίδης: Τόσα ζήτησε η Βίλεμ για τον Έλληνα διεθνή εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα