Πασκάλ Γιάνσεν: Γιατί τον έφερε άρον άρον το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα

14:46 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Πασκάλ Γιάνσεν: Γιατί τον έφερε άρον άρον το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα και περνάει συνέντευξη για την θέση του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός κινούμενος αστραπιαία έφερα το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα

για συνέντευξη με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ, τον πρώην προπονητή της Άλκμααρ, Πασκάλ Γιάνσεν (σ.σ. μάλιστα μπορεί να υπάρξει και συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη).

Ο 51χρονος Ολλανδός, γεννημένος στην Αγγλία, απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο πεδίο των διαπραγματεύσεων για να αναλάβει ακόμα και άμεσα την ομάδα αν χρειαστεί.

Ο λόγος που επισπεύστηκε η διαδικασία εύρεσης προπονητή είναι η συμπεριφορά του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος αντί να βγει μπροστά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δίνοντας το σύνθημα αντεπίθεσης των ερυθρόλευκων, είναι κρυμμένος στα αποδυτήρια.

Πασκάλ Γιάνσεν: Γιατί τον έφερε άρον άρον το πρωι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα

Χωρίς υπερβολή, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν βγήκε καν από το γραφείο του να δει την προπόνηση των ερυθρόλευκων.

Δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει ο Καρβαλιάλ. Αυτό εισέπραξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ενεργοποίησαν τη λύση Γιάνσεν.

Να σημειωθεί πως ο Πασκάλ Γιάνσεν συζητά και το ενδεχόμενο να αναλάβει τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν και ανάλογα με την πορεία της ομάδας να αποφασιστεί αν συνεχίζει ή όχι.

Ο Ολλανδός έχει στοιχεία που αρέσουν πολύ στον Ολυμπιακό. Γουστάρει την πρόκληση, οι ομάδες του παίζουν καλή μπάλα και βγάζει παίκτες.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αλλαγή σχεδίων στο θέμα του προπονητή; Γιατί ο Πασκάλ Γιάνσεν έγινε πρώτος στόχος

Κοβάσεβιτς: Η ερώτηση για Γιοβάνοβιτς που δεν έγινε και ο Μοντεστό που έβλεπε μπροστά!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πασκάλ Γιάνσεν, Τετάρτης, Ολυμπιακός, Ελλάδα,paskal giansen, tetartis, olybiakos, ellada