ΠΑΣ Γιάννινα: Έφυγαν οι πρώτοι, ο ένας δεν είναι ελεύθερος!

ΠΑΣ Γιάννινα: Δύο ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους μετά το 1-1 με τον Βόλο. Ο ένας έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες και για την επόμενη σεζόν!

Φινάλε στον ΠΑΣ Γιάννινα με υποβιβασμό στην Super League 2. Το παιχνίδι με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική των play out της Super League, ήταν το τελευταίο για ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας

της Ηπείρου.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες αποχωρήσεις, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Ζωσιμάδες», δύο ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια.

Ο Νταν Ριένστρα ήταν ο ένας. Το συμβόλαιο του τελείωσε και ήταν γνωστό οτι δεν θα παραμείνει στον «Άγιαξ» της Ηπείρου. Ούτε ο ίδιος o Oλλανδός ήθελε, ούτε η διοίκηση από την πλευρά της, αφού και το περασμένο καλοκαίρι έγινε κίνηση μήπως και αποδεσμευτεί ο 31χρονος μέσος, η οποία όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime αποχώρησε από την ομάδα ή τουλάχιστον εξέφρασε δημόσια τάσεις φυγής, αν και έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, ήταν ο Κάρλες Σόρια. Ο Ισπανός δεξιός μπακ ενημέρωσε τους συμπαίκτες του οτι φεύγει. Προ ολίγων ημερών, ο Ιβηρας έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ για οφειλόμενα, ουσιαστικά προαναγγέλοντας οτι θα κινηθεί νομικά, καταθέτοντας προσφυγή. Η ΠΑΕ από την πλευρά της, έχει βάλει πωλητήριο στον Σόρια, αλλά τα δεδομένα δεν αποκλείεται να έχουν διαφοροποιηθεί.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα