ΠΑΣ Γιάννινα: Αυξάνεται η πίεση και έρχονται εξελίξεις

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Άλλαξε προπονητή, αλλά ούτε έτσι είδε προκοπή. Δεν μπήκε χειρόφρενο στον κατήφορο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλαβε ένα ακόμη δύσκολο έργο έχοντας τη φήμη πως ξέρει από αυτά, μόνο που τα αποτελέσματα είναι αμείλικτα. Σε οκτώ αγώνες έχει μόλις μία νίκη!

Ο παράγοντας ψυχολογία παίζει σημαίνοντα ρόλο στην λίμνη. Το χειρότερο είναι πως το club σε περίπτωση (απευκταίου ενδεχομένου) υποβιβασμού δύσκολα να αντέξει οικονομικά την επόμενη μέρα! Ανέκαθεν ήταν ζόρικα σε  αυτό

το κομμάτι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η συνέπεια είναι μία λέξη που αγνοούν εντός της ομάδας.

Και φυσικά με την κατάσταση να είναι οριακή, κάνει μπαμ η απουσία ενός πραγματικού ηγέτη. Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης δεν είναι τέτοιος. Βγήκε αναγκαστικά μπροστά και προσπαθεί να το πάρει πάνω του για πράγματα που δεν ξέρει. Το ποσοστό αποτυχίας που έχει στις επιλογές του μεταγραφικές και μη είναι αρκετά υψηλό.

Ποιος πληρώνει τη νύφη; Η ομάδα φυσικά, ποιος άλλος; Ήδη, οι πιέσεις στον Παναγιώτη Χριστοβασίλη ολοένα και εντείνονται. Το Sportime.gr πρόσφατα αποκάλυψε πως οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος πήγαν να αγοράσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και μπορεί να βγήκε μία διάψευση προπαγανδιστικής λογικής όπου έγιναν μίξερ πραγματικές ειδήσεις με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν! Κρατήστε το…

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα