ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ δεν κατόρθωσε να γυρίσει τη ρεβάνς με την Μπριζ. Δεν ήταν η βραδιά του. Τίποτα δεν πήγε καλά στο πλάνο του Λουτσέσκου. Οι βέλγοι έφυγαν με δίκαιο 0-2 και την πρόκριση από τη Θεσσαλονίκη.

Η μη πρόκριση πάντως στα ημιτελικά του Conference League δεν ακυρώνει τίποτα. Ούτε την εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ.

Ούτε το γεγονός πως στο ρόστερ του διαθέτει παίκτες όπως οι Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, που το καλοκαίρι θα γίνει παρέλαση προτάσεων. Και θα φανούν οι αντοχές του ΠΑΟΚ

Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη πάντως έκανε ο μάνατζερ του Ντόμνικ Κοτάρσκι. Όχι όποιος και όποιος αλλά ο ιδιοκτήτης της P & P Sport Management, ο Φεντερίκο Παστορέλο. Ο Κοτάρσκι έχει ως ατζέντη τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε, ο οποίος εδώ και κάμποσο καιρό συνεργάζεται με το εν λόγω γραφείο. Επομένως και οι παίκτες του έχουν περάσει στο ρόστερ του agency. Ανάμεσά τους ο Μάρκο Λιβάια αλλά και ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ και νυν της Ράκοβ, Στράτος Σβάρνας.

Ο Παστορέλο έχει ένα πλούσιο πορτφόλιο. Πρώτος στη λίστα ο Χουάνγκ της Γουλβς με αξία στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Έχει παίκτες παντού όμως. Στην Ίντερ π.χ. Ντε Φράι και Ατσέρμπι, στη Νάπολι τον Μερέτ. Και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Γνωρίζει τι γίνεται με τον Κοτάρσκι. Αλλιώς δε θα έκανε σε ένα τέτοιο βράδυ που παιζόταν μπάλα παντού (είχε και Europa League) το ταξίδι για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα