ΠΑΟΚ: Αύριο μπορεί να γίνει πρωταθλητής!

22:34 6/4/2019 - Πηγή: Sportime

Το αυριανό (7/4) ματς μπορεί και να μείνει στην ιστορία για τον ΠΑΟΚ αφού αν νικήσει τη Λαμία και ο Ολυμπιακός δεν επικρατήσει του Παναιτωλικού θα αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας!

Ακόμη και αν ο ΟΣΦΠ πάρει τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό η διαφορά θα είναι πριν

τον αυριανό αγώνα επτά βαθμοί.

Ετσι αν η ομάδα του Λουτσέσκου νικήσει και ο Ολυμπιακός φέρει για παράδειγμα ισοπαλία η διαφορά θα πάει στους εννιά βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό το σενάριο θα δώσει από τώρα τον τίτλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού και να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της πάλι παίρνει το πρωτάθλημα καθώς στην ισοβαθμία υπερέχει των «ερυθρόλευκων» διότι τους έχει κερδίσει τόσο εκτός όσο και εντός έδρας.

Ο αγώνα στο Αγρίνιο ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα από αυτό της Τούμπας κάτι που σημαίνει πως μισή ώρα πριν τελειώσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ θα γνωρίζει αν θα πανηγυρίσει από τώρα τον τίτλο.

Σε αντίθετη περίπτωση οι άνθρωποι του Δικεφάλου και φυσικά οι φίλαθλοι του θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 21 Απριλίου στο ματς με τον Λεβαδειακό. Τότε ο ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσει σίγουρα το πρωτάθλημα.

Αλλωστε είτε αναδειχθεί πρωταθλητής τώρα είτε αργότερα η φιέστα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί εκείνη την η ημέρα και η ΠΑΕ έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τον κόσμο της ομάδας.

The post ΠΑΟΚ: Αύριο μπορεί να γίνει πρωταθλητής! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα