ΠΑΟΚ: Αυτός τους τρέλανε όλους

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον ημιτελικό μέσα από τα χέρια του. Σπουδαία η εμφάνιση, εμφανώς καλύτερος από τον Παναθηναϊκό αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Το Κύπελλο δε θα το διεκδικήσει φέτος η ομάδα του Λουτσέσκου. Και αυτό θα φανεί κατά πόσο θα την επηρεάσει στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Λουτσέσκου θεωρεί πως η ομάδα του θα επιστρέψει δυνατή στους αγωνιστικούς χώρους για την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και τα πλέι οφ.

Θα φανεί μέσα

στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και οι περισσότεροι παίκτες αγωνίστηκαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Μεγάλο κέρδος, πάντως, είναι ο Γιόνι Ότο. Ο ισπανός μπακ ήταν καλός και στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στη Λεωφόρο ήταν ένα κλικ καλύτερος. Δεν είναι μόνο η ασίστ που βγάζει στον Ζίβκοβιτς για το 0-1. Και μάλιστα έχει κινηθεί στην αριστερή πλευρά. Κάτι που δείχνει πως τόσο δεξιά όσο και αριστερά μπορεί να παίξει ο Ότο.

Ο ισπανός που ήρθε από τη Γουλβς σε μια κίνηση που έκανε αίσθηση, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν σε υψηλό τέμπο. Σε καλό επίπεδο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, δείχνει πως είναι η αξιόπιστη λύση που έψαχνε ο ΠΑΟΚ.

Το ακόμα πιο σημαντικό, που φάνηκε είναι πως όταν πάρει και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, μάλλον θα παρουσιάσει και καλύτερη εικόνα. Στα συν του φυσικά πως μπορεί να καλύψει και τις δύο πλευρές της άμυνας.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα