Παναθηναϊκός: Ζήτημα με τον Σπόραρ που δεν αλλάζει!

09:57 7/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει αρκετές αλλαγές τελευταία, με τη σημαντικότερη να είναι το τέλος της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός που ανέβασε επίπεδο το «τριφύλλι» δεν κράτησε τη θέση του, έχοντας δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ καπάκι ήρθε και η ήττα από τον Ατρόμητο στη Stoiximan Super League.

Έτσι ο Γιάννης

Αλαφούζος το πήρε πάνω του και άλλαξε έναν προπονητή που πορεύτηκε για 2.5 χρόνια, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Φατίχ Τερίμ, ελπίζοντας να είναι αρκετός για να πάρει τον τίτλο η ομάδα του.

Ωστόσο αν και έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, πολλά δεν έχουν αλλάξει, όπως το mood του club απέναντι στον Αντραζ Σπόραρ!

Ούτε λεπτό ξανά με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, μόλις 25’ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια όπου ο Φώτης Ιωαννίδης να παραμένει on fire και τον Γερεμέγεφ πλέον να αποκτά οντότητα στις επιλογές.

Το χειρότερο για τον Σλοβένο επιθετικό είναι πως ακόμη ο Φατίχ Τερίμ δεν του ΄χει μιλήσει επί προσωπικού και το club αφήνει να εννοηθούν δεύτερες σκέψεις που αφορούν το «αύριο» του!

Εξ ου και η έσχατη επίσκεψη του ατζέντη του που εμμέσως πλην σαφώς άκουσε πως ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός στην πώληση του παίκτη.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα