Παναθηναϊκός: «Τρέλα» με Ιωαννίδη – Πάει για πώληση-ρεκόρ

Όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια. Παναθηναϊκός και Φώτης Ιωαννίδης το γνωρίζουν και το σκεπτικό της κάθε πλευράς δεν αλλάζει.

Αρχικά, είναι ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία πρόθεση να τον πουλήσουν. Αυτό λένε διαρκώς σε όποιον τους χτυπάει την πόρτα. Δεν έχει μπει, δηλαδή, κάποιο πλαφόν. Ωστόσο, τα νούμερα που έχουν βγει από διάφορα δημοσιεύματα κάθε άλλο παρά επαφή με την πραγματικότητα έχουν.

Στο εξωτερικό ανάλογα με τη

χώρα και την ομάδα, παίζουν και διαφορετικά ποσά. Τελευταίο τα 20.000.000 που εξετάζει να δώσει η Γουέστ Χαμ. Οι Άγγλοι δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κρούση. Ωστόσο, έχουν τσεκάρει τον Ιωαννίδη. Είναι και εύκολο αυτό δεδομένου ότι παρακολουθούσαν τα ματς της Εθνικής Ελλάδας και για χάρη του Ντίνου Μαυροπάνου. Μόνο που ούτε μία πιθανή πρόταση 20.000.000 ευρώ θα έχει τύχη.

Γενικά στη φάση που είναι ο Ιωαννίδης, το πόσες ομάδες τον θέλουν, δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες ομάδες έχουν το πορτοφόλι για να τον αγοράσουν. Και αυτές είναι λίγες δεδομένων των απαιτήσεων που έχει ο Παναθηναϊκός.

Εάν, πάντως, υπάρχει ένα πρωτάθλημα στο οποίο τα κλαμπ του βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αυτό είναι η Premier League, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιριστή. Μόνο που θα χρειαστεί χρυσάφι για να μπει σε συζητήσεις το «τριφύλλι».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα