Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ φέρνει τα μηδέν στην άμυνα

14:29 4/2/2020 - Πηγή: Sportime

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης είναι ο οδηγός της υπερταχείας, φροντίζοντας για το τακτικό και αγωνιστικό non stop του τελευταίου μήνα! Ο Φεντερίκο Μακέντα ενσαρκώνει, πλέον, τον ρόλο του killer, o Ζαχίντ του καλλιτέχνη, ο Χατζηγιοβάνης προσωποποιεί την ελπίδα για το αύριο.

Ο γιόκας Δώνης σηκώνει το βάρος της κληρονομιάς και ο Κουρμπέλης βγάζει -επιτέλους- «λιντεριλίκι», μα ο νέος (Μπαρτ Σένκεφελντ) είναι too much ωραίος!

Παίκτης που ανακάλυψε ο Νίκος Νταμπίζας και ενέκρινε άμεσα ο Γιώργος Δώνης. «Είναι τόσο μυώδης που κανείς δεν μπορεί να τον ξεπεράσει», έλεγε ο προπονητής του στη

Μέλμπουρν Σίτι για τον κορυφαίο αμυντικό στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας εν έτει 2018, τον «Big Bart», όπως τον αποκαλούσαν στη χώρα των καγκουρό! Στα 28 του, ο απόφοιτος των ακαδημιών της Φέγενορντ φέρεται να «ανθίζει» ξανά ποδοσφαιρικά, φορώντας τη φανέλα του «τριφυλλιού»!

Οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να ορθοποδήσει στην Ολλανδία και έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στον εαυτό του, πηγαίνοντας στην άλλη άκρη του κόσμου. Την Αυστραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Έρχεται η ανανέωση του Δώνη

Από τα αγροτικά σε Εξέλσιορ, Χέρακλες και Τσβόλε και την αφάνεια βρήκε την υγεία του (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στη Μέλμπουρν Σίτι. «Oταν ο μάνατζερ μου με ενημέρωσε για τη Μέλμπουρν Σίτι ήμουν πολύ διστακτικός αν και ήθελα να αλλάξω περιβάλλον! Τελικώς, αποδείχθηκε σωτήρια επιλογή γιατί πήρα αγώνες και αυτοπεποίθηση», παραδέχεται πλέον στους νέους του συμπαίκτες στο Κορωπί, ο 28χρονος Ολλανδός.

Εκείνος που παίρνει κάθε μέρα μαζί του τον Χατζηγιοβάνη για εξτρά προπόνηση για να τον κάνει… άνδρα! Αυτός που έχει «μεγαλώσει» δίπλα του τον Πούγγουρα ποδοσφαιρικά και ο Παναθηναϊκός με μόλις 2 γκολ παθητικό σε 9 αγώνες έχει την καλύτερη άμυνα στο δεύτερο γύρο στη Σούπερ Λιγκ!

Ο μεγαλόσωμος Μπαρτ δεν έχει καμία σχέση με το «φάντασμα» του περυσινού Βαρέλα, τον… οξύθυμο Βράνιες και τον «γκαφαδόρο» Σεμέντο. Είναι ακριβής σε μεταβιβάσεις, νικητής στο 72% των προσωπικών μονομαχιών και αποτελεί μία «ασφάλεια ζωής» στο μυαλό του Γιώργου Δώνη που του ΄χει δώσει τα κλειδιά του σπιτονοικοκύρη του.

Η ολλανδική version του Μολέντο με λιγότερο αθλητική και περισσότερο ποδοσφαιρική υπόσταση είναι ανάμεσα μας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ φέρνει τα μηδέν στην άμυνα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα