Παναθηναϊκός: Με εκπλήξεις η 11αδα του Τερίμ κόντρα στη Λαμία..

Λαμία – Παναθηναϊκός περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play off της Super League, με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 17:00 και οι 11αδες να γίνονται γνωστές.

Μετά την πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τη νίκη του τριφυλλιού με 3-1, Λαμία

και Παναθηναϊκός τίθενται και πάλι αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Όσον αφορά τις επιλογές του Φατίχ Τερίμ για αυτή την επικίνδυνη έξοδο των πρασίνων, επιλέγει μια διάταξη 4-3-3, με τον Λοντίγκιν κάτω από την εστία, τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ακαϊντίν και Χουανκάρ από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας ενώ στο χώρο του κέντρου θα βρεθούν οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας.

Τέλος, Μπερνάρ, Λημνιός θα βρίσκονται στα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής με τον Φώτη Ιωαννίδη να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης ως μοναδικός προωθημένος.

Our line up for today’s game!#Panathinaikos #PAOFC #LAMPAO #StoiximanSuperLeague #slgr #Playoffs pic.twitter.com/6qDIOi4Uyo

Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 21, 2024

Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντονόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης, Νούνιεζ, Τζανδάρης, Λέικ, Μάλτσι, Σλίβκα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Λημνιός, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Οι πάγκοι

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Σίντκλει, Γιαννούτσος, Μαρτίνεζ, Τσούκαλος, Στάνκο, Τόσιτς, Κοντονίκος, Τερεζίου

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Σπόραρ, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα