Παναθηναϊκός: Αυτό είπε στους παίκτες του ο Τερίμ

Ο Ολυμπιακός είχε γενέθλια, ο Παναθηναϊκός γιόρτασε! Πήρε μία μεγάλη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει εξαιρετικό κοουτσάρισμα.

Ο Τούρκος τεχνικός κέρδισε κατά κράτος τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν εμφανώς ευχαριστημένος. Αναμενόμενα στις δηλώσεις του μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους παίκτες του. Αποκάλυψε και τι τους είχε πει.

Αρχικά

ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά δεν είχαμε δεχτεί ευκαιρίες μέχρι το γκολ. Ξέραμε πώς να επανέλθουμε και γυρίσαμε γρήγορα στο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετή τακτική. Συγχαρητήρια στους παίκτες του. Έκαναν πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Ό,τι είχαμε δουλέψει στην προπόνηση, το έδειξαν στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά στα πλέι οφ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Χρωστούσαμε στους οπαδούς μας μία τέτοια νίκη. Θα βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και θα παίζουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για την αντίδραση που είχε ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0 σχολίασε: «Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω πει στους παίκτες μου είναι να μη λυγίζουν με τίποτα. Και να χάνουμε, πρέπει να αντιδράσαμε και να παίζουμε καλά. Όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να αντιδράμε και να παίζουμε καλά. Να προχωράμε μπροστά και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα