Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το μέλλον του Ντραγκόφσκι

Έχει πολλά να λύσει ο Παναθηναϊκός εν όψει καλοκαιριού και ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι η θέση του τερματοφύλακα και το τι θα κάνει με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο διεθνής Πολωνός έχει περάσει με επιτυχία τα τεστ, αλλά στο «τριφύλλι» ήθελαν να περιμένουν. Ο βασικός λόγος ήταν η κατάσταση που επικρατούσε στη Σπέτσια. Φλέρταρε με τον υποβιβασμό  στην τρίτη κατηγορία εκείνη, αλλά στο φινάλε παρέμεινε

στη δεύτερη.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντραγκόφσκι δεν μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον αγοράσει. Στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει οψιόν στα 3,5 εκ. ευρώ. Ωστόσο, είχαμε αναφέρει εξ αρχής πως θα πάνε σε διαπραγμάτευση οι «πράσινοι». Αυτό υποστηρίζουν τώρα και οι Ιταλοί.

Μόνο που εκείνοι το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Λένε πως η Σπέτσια έχει ανάγκη τα χρήματα για να επιβιώσει και θέλει να πουλήσει Ντραγκόφσκι και Νταβίντ Στρέλετς. Ακριβώς εκεί θα πατήσει και ο Παναθηναϊκός για να μη δώσει όλο το προαναφερθέν ποσό. Η πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι να μην τραβήξει πολύ η συγκεκριμένη υπόθεση.

Μετά τον τελικό Κυπέλλου θα ανεβάσουν στροφές ώστε να διαπιστώσουν τις προθέσεις των Ιταλών. Ταυτόχρονα τσεκάρουν και εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του 26χρονου κίπερ.

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα