Παναθηναϊκός – Βαλένθια με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Βαλένθια στο OAKA (21:15) με στόχο τη συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στην Euroleague.

Τρίτο σερί παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, που στοχεύει σε άλλη μία νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τρέχει το καλύτερο σερί της από το τζάμπολ

της διοργάνωσης, με τρεις σερί νίκες (εκτός με Άλμπα, εντός με Ζαλγκίρις και Βίρτους) και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση ψάχνει το 4/4 για να ανέβει ακόμα περισσότερο από το 5-4.

Οι «πράσινοι» παρά τα γνωστά και σταθερά προβλήματα απουσιών (Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου) έχουν βρει καλό ρυθμό με μπροστάρη τον Ντίνο Μήτογλου και θέλουν να εκμεταλλευτούν σε άλλο ένα παιχνίδι τον παράγοντα έδρα.

Παράλληλα ο Αταμάν αισιοδοξεί και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο, όπως έγινε με τη Βίρτους, αλλά και να κλείσουν εισιτήρια για το Final-4: «Θέλω να πω στους φίλους μας να γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τα επόμενα ματς αλλά και για το Final-4. Γιατί ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι το τέλος για την Euroleague».

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 1(-5.5):1.84 2(+5.5):1.96

Η Βαλένθια επισκέπτεται το ΟΑΚΑ επίσης με ρεκόρ 5-4, έχοντας πραγματοποιήσει καλή εκκίνηση με όχημα την έδρα της, καθώς μακριά από τη «Fonteta» έχει ρεκόρ 1-3, με μοναδική επιτυχία στο Κάουνας.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στον «εμφύλιο» από την Μπαρτσελόνα (74-70) ενώ βασίζεται στην άμυνά της, καθώς διαθέτει την καλύτερη στη διοργάνωση (73.1), αλλά παράλληλα και τη χειρότερη επίθεση (72.9).

Η ισπανική ομάδα έχει βραχεία κεφαλή στις 10 αναμετρήσεις με τους «πράσινους» (4-6) χάρη στις δύο περσινές νίκες της, που ήταν αμφότερες στο όριο (94-91 στην παράταση στην Ισπανία, 91-92 με buzzer beater στο ΟΑΚΑ).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα