Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Να εκμεταλλευθεί την έδρα του

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Με εντός έδρας ντέρμπι κλείνει τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στην κανονική διάρκεια της Super League 1.

Για την ακρίβεια, το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

αποτελεί ακόμη ένα εντός έδρας ντέρμπι, αφού το «τριφύλλι» είχε αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και ΑΕΚ στα προηγούμενα ματς στη Λεωφόρο σε επίπεδο Super League 1.

Η ομάδα συνεχίζει με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, παρά τα όσα έχουν συμβεί στ’ αποδυτήρια και στο χορτάρι.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος για να μην πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων, εξ ολοκλήρου, μία ακόμη σεζόν.

Ήδη χάθηκε η ευκαιρία για τη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου από το 2014 (Κύπελλο Ελλάδας), επομένως δεν νοείται να μην καπαρωθεί ένα εκ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Σημαντικό ματς

Κομβικό ματς εν όψει των πλέι οφ είναι εκείνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στο +5 από τον Παναθηναϊκό.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν δεν έρθει η νίκη ούτε σε αυτό το ματς, η ομάδα του Μπόλονι θα χάσει πολύτιμο έδαφος για την τετράδα που, υπό προϋποθέσεις, δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εξάλλου ισοβαθμεί με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει γεφυρώσει την απόσταση και σίγουρα, γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στα πλέι οφ.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά οι «πράσινοι» των τόσων αγωνιστικών προβλημάτων κινδυνεύουν να μπουν στο μίνι πρωτάθλημα με το ψυχολογικό ντεζαβαντάζ της 6ης θέσης.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Αγνοεί την ήττα στη Λεωφόρο

Όπλο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τη νίκη που θα ψαλιδίσει τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ αποτελεί το αήττητο σερί στη Λεωφόρο.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η ομάδα του Μπόλονι δεν έχει χάσει σε 7 αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Στο αήττητο θα πατήσει αρχικά ο Παναθηναϊκός για να μην περιοριστούν πρόωρα οι ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έπειτα, θα πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη, αφού ούτως ή άλλως το -5 είναι σεβαστή απόσταση, δεδομένου ότι παραμονεύει ο Αστέρας Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι επί των ημερών Μπόλονι, είτε στο ΟΑΚΑ είτε στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός μετρά 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα (από τον Ατρόμητο).

Το άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Να εκμεταλλευθεί την έδρα του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα