Παναθηναϊκός – Άρης Aποκλειστικό: Ο διαιτητής που θα το σφυρίξει!

Γνώριμη σφυρίχτρα στο ΠαναθηναϊκόςΆρης. Ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα διεθύνει την αναμέτρηση σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν οι ορισμοί για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ξεχωρίζει το παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ζευγάρι που είναι πολύ πιθανό να δούμε

και στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Aν και ο Άρης έχει στείλει αίτημα στην ΚΕΔ για Έλληνες διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του, η ΚΕΔ προφανώς επειδή δεν συναίνεσε ο Παναθηναϊκός, φέρνει ξένο και πολύ γνώριμο ρέφερι για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, o Μοχάμεντ Αλ Χακίμ θα σφυρίξει το παιχνίδι στο «Α. Νικολαϊδης». Ο Σκανδιναβός θα σφυρίξει για τέταρτη φορά παιχνίδι του Άρη, με τον οποίο οι Θεσσαλονικείς έχουν μόνο ήττες στα προηγούμενα τρία!

Ο Αλ Χακίμ είχε σφυρίξει στις 4/12 το ΑΕΚ-Άρης 1-0, το Ολυμπιακός-Άρης 4-1 επίσης για τη φετινή σεζόν, ενώ πέρσι είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ – Άρης 1-2, με τα γνωστά παράπονα του Καρυπίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Το πιο πρόσφατο ματς του Σουηδού στην Ελλάδα ήταν το ΑΕΚΠαναθηναϊκός 2-2 στα μέσα Ιανουαρίου, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με πέναλτι μέσω VAR στις καθυστερήσεις και τους πράσινους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Βέρμπιτς που δεν καταλογίστηκε.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα