Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Ντάουντα!

Περισσότερα σε λίγο…

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Σε τέτοια παιχνίδια όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ειδικά για μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Όταν μπαίνει ένας παίκτης και στο ντεμπούτο του είναι καθοριστικός, δικαιολογημένα θα χαρακτηριστεί και ως πολυτιμότερος. Ο λόγος για τον Αμπιόλα Ντάουντα, που κέρδισε το πέναλτι και το έβαλε χαρίζοντας την ισοπαλία στον Παναιτωλικό.

UP: Ρόσα και Άλβαρες για τουλάχιστον ένα ημίχρονο έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα. Αμφότεροι

έδειξαν πως θα βοηθήσουν τους Αγρινιώτες να αλλάξουν μεσοεπιθετικά εικόνα. Τον πρώτο τον ξέραμε, όμως, και έτσι ο δεύτερος αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη.

DOWN: Μπορεί σε όλο το ματς να ήταν σοβαρός, μπορεί γενικότερα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις φέτος, αλλά αυτό που κάνει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος στο φινάλε είναι μεγάλο λάθος. Κρεμάει ουσιαστικά τη Λαμία και της στερεί το δικαίωμα να πάρει ένα σημαντικό διπλό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ορθώς δίνει το πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας). Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή στο ματς και παίρνει τη σωστή απόφαση. Από εκεί και πέρα, στον πειθαρχικό έλεγχο το έχασε με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για μία αποβολή που δεν δόθηκε στον Τζανακάκη.

ΓΚΟΛ: 90’+6 Ντάουντα – 43′ Μπεχαράνο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34′ Τζανακάκης, 59′ Κέβιν – 26′ Μπεχαράνο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56′ Ταχάρ), Σίεστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (60′ Ντουάρτε), Ντίας, Ρόσα, Άλβαρες, Μπαΐροβιτς (73′ Ντάουντα).

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Δημούτσος (90’+4 Σασί), Σάλιακας (70′ Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς (90’+2 Βύντρα), Καραμάνος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Τον έσωσε ο Ντάουντα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα