Ολυμπιακός: Τι έγινε με Σωκράτη, Ροντρίγκες – Η εκτίμηση για Κούντε, Μαντί Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έβγαλε προβλήματα τραυματισμών με τους Σωκράτη, Γκάρι Ροντρίγκες, Κούντε, Μαντί Καμαρά, στο ματς με τον Ιωνικό.

Η νίκη αποδείχθηκε πύρρειος αφού ο Ολυμπιακός είδε να γεμίζει με αρκετά ονόματα η λίστα με τους τραυματίες.

Η αρχή έγινε με τον Πιερ Κούντε που χτύπησε στον αστράγαλο. Ο γιατρός Χρήστος Θέος έκανε λόγο για διάστρεμμα. Τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί

η κατάσταση του.

Πρόβλημα και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο στόπερ των Πειραιωτών ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Κι έτσι δεν βγήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίρνει την θέση του.

Σα να μην έφταναν αυτά ήρθε και η τρίτη αναγκαστική αλλαγή που ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες. Έδειξε να πιάνει τον αριστερό προσαγωγό. Και η πρώτη γνωμάτευση αναφέρει πως έχει μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο. Το θέμα είναι αν είναι θλάση ή όχι, που θα φανεί στη νέα εξέταση που θα κάνει την Δευτέρα.

Ο Ολλανδός με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήριο είχε νιώσει ενοχλήσεις και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Δεν αποκλείεται τώρα να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Υπάρχει και συνέχεια όμως αφού με πόνους στον ώμο αποχώρησε από το παιχνίδι ο Μαντί Καμαρά. Εκεί που είχε χτυπήσει και στον αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με πρόβλημα και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Στον αριστερό του αστράγαλο. Επιβαρύνθηκε και από ένα χτύπημα που δέχθηκε. Είναι το σημείο όπου του έγινε το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τον Μπάρκοκ.

Πέραν του Σωκράτη οι υπόλοιποι είχαν πάρει κλήσεις για τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να μην κάνουν το ταξίδι για να ενσωματωθούν στις αποστολές.

Αυτό θα φανεί την Δευτέρα (8/11) καλύτερα που θα βγουν νέες εξετάσεις. Θα είναι και το καλύτερο να μείνουν πίσω για να κάνουν ειδικά προγράμματα και να μην χάσουν χρόνο με τα ταξίδια.

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα