Ολυμπιακός: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο μάνατζερ του Κωστή

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας, ο ατζέντης του Ιωάννη Κωστή, Δημήτρης Μασιάς, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα kerkida.net αναφέρει πως ο εκπρόσωπος του 19χρονου αμυντικού μέσου πήγε στον Πειραιά, προκειμένου να κλείσει

το deal με τους «ερυθρόλευκους».

Το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα για τον νεαρό Κύπριο μέσο. Μάλιστα, στη Μεγαλόνησο υπήρχαν αναφορές για ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ, όσο και της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Κωστή υπολογίζεται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη ως βασικό στέλεχος και τη νέα σεζόν. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου θα τον παραχωρήσουν, μόνο εάν ικανοποιηθούν οικονομικά. Ένα άλλο κυπριακό Μέσο, το balla.com.cy αναφέρει πως η Νέα Σαλαμίνα ζητά ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο!

Για την ακρίβεια, η κυπριακή ομάδα πιστεύει ότι εάν κρατήσει για ακόμη ένα χρόνο τον 19χρονο, τότε θα ανέβει ακόμη περισσότερο η αξία του. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Ο Ιωάννης Κωστή αποτελει προϊόν των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία πέρυσι αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια. Χάρη σε αυτές τις εμφανίσεις, κέρδισε το εισιτήριο για την εθνική Κύπρου. Έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στη Σκωτία στις 8 Ιουνίου, περνώντας ως αλλαγή, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήταν βασικός κόντρα στη Ρωσία.

Μάλιστα, στις 21 Ιουνίου, η κυπριακή ομάδα του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2022, καθώς πιστεύει πολύ στο ταλέντο του.

The post Ολυμπιακός: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο μάνατζερ του Κωστή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα