Ολυμπιακός: Πρέπει να βγει μπροστά ο Λαρεντζάκης – Φέτος έχει διαφορετικό ρόλο!

Η φετινή χρονιά δεν έχει αρχίσει ειδικά και ο Ολυμπιακός από πολύ νωρίς… παλεύει με πολλά πράγματα τόσο στη Euroleague αλλά και στη Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ωστόσο σίγουρα πολλοί θα τον αντάλλασσαν για να είναι όλοι οι παίκτες του ρόστερ υγιείς,

κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ολοκληρωτικά στην ομάδα του Πειραιά.

Πλέον ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τα πατήματα του και να καλύψει τα κενά που έχει, είτε επειδή δεν έγινε κάποια μεταγραφική κίνηση, είτε γιατί κάποιος τραυματίστηκε.

Από την αρχή της χρονιάς είδαμε σημαντικού παίκτες να μπαίνουν στα… πιτς, όπως ο Νικολά Μιλουτίνοφ που είναι και πάλι τραυματίας, ο Σακίλ ΜακΚίσικ που δεν έχει επιστρέψει, ο Λουκ Σίκμα που έχει απογοητεύσει, αλλά και παίκτες με μικρότερα προβλήματα που έλειψαν για λίγο αλλά κόστισαν,  όπως ο Γκος.

Φυσικά έχουμε και άλλους, που με τις ελλείψεις αναγκάστηκαν να παίξουν πάρα πολύ χρόνο, όπως ο Τόμας Γουόκαπ, που ήταν ξεκάθαρο το πόσο επιβαρυμένη ήταν η κατάσταση του, κάτι που έφερε ήττες σε σημαντικά παιχνίδια.

Πλέον υπάρχουν αυτοί που σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσουν να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν εμφανίσεις που θα οδηγήσουν την ομάδα σε νίκες που χρειάζεται άμεσα, μέχρι τουλάχιστον ο Γιώργος Μπαρτζώκας να βρει τον παίκτη που χρειάζεται για να γίνει καλύτερο το ροτέσιον της ομάδας.

Ολυμπιακός: Να βγει μπροστά ο Λαρεντζάκης!

Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που φέτος έχει τελείως διαφορετικό ρόλο και πιο πρωταγωνιστικό.

Η φυγή των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα, τον έφεραν στην πρώτη γραμμή και πρέπει να δείξει ότι αξίζει που βρίσκεται εκεί, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν.

Με πολλή δουλειά, ο Έλληνας γκαρντ που έχει και ένα Μουντομπάσκετ στην πλάτη του υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο, αλλά θα χρειαστεί για την ίδια την ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και πάνω από όλα πιο σταθερό, αρχίζοντας από τον αποψινό αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κόντρα στην Παρτιζάν έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, που τη χρειαζόταν ο Ολυμπιακός και φάνηκε ότι άρχισε να συνέρχεται, ωστόσο στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Euroleague επέστρεψε τα πολύ μέτρια ή άσχημα βράδια, εκτός από το ματς με την Μπασκόνια που στο τέλος πάλευε με όποιο τρόπο μπορούσε.

Το σίγουρο είναι ότι όντας από τους πιο παλιούς Έλληνες στην ομάδα πλέον, πρέπει να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες που θα του δώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και να δείξει ότι βρίσκει τον εαυτό του και ότι στα κρίσιμα θα δηλώνει παρών.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα