Ολυμπιακός: Πολύ άσχημη εξέλιξη με Κάρμο το βράδυ του Σαββάτου – Όλα στον αέρα τώρα

Ολυμπιακός: Πολύ άσχημη εξέλιξη με το Νταβίντ Κάρμο το βράδυ του Σαββάτου καθώς από το πουθενά ήρθαν τα πάνω κάτω για τον μέλλον του Πορτογάλου στόπερ στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του Κάρμο βρήκε αυτό που έψαχνε εδώ και πάνω από δύο χρόνια. Έναν στόπερ στον οποίο να μπορεί να βασιστεί για να χτίσει πάνω του την άμυνά του.

Ο 24χρονος Κάρμο, της ρήτρας των 80 εκατ. ευρώ, ήρθε στον Ολυμπιακό

τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Πόρτο, με το Ζόρζε Μέντες να… βάζει το χέρι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο ύψους 1,96 μ. αριστεροπόδαρος στόπερ έπαιζε στη Β’ ομάδα της Πόρτο λόγω επικού τσακωμού του με τον προπονητή του στους Δράκους Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Οι κάκιστες σχέσεις των Κάρμο – Κονσεϊσάο έστειλαν στον Ολυμπιακό ως δανεικό το νεαρό Πορτογάλο με ρίζες από την Αγκόλα και άλλαξαν όλα στην άμυνα των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση της απόκτησης του Νταβίντ Κάρμο με κανονική μεταγραφή.

Η οψιόν αγοράς του Κάρμο είναι στα 17,5 εκατ. ευρώ, ποσό που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να διαθέσει. Όμως στον Ολυμπιακό το σκέφτονταν σοβαρά ή τουλάχιστον ήθελαν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για να επιτύχουν καλύτερη οψιόν αγοράς ακόμα και ξανά τον δανεισμό του παίκτη.

Ολυμπιακός: Πολύ άσχημη εξέλιξη με Κάρμο το βράδυ του Σαββάτου – Όλα στον αέρα τώρα

Σύμμαχος του Ολυμπιακού η παραμονή στην Πόρτο του Σέρζιο Κονσεϊσάο, καθώς η συνύπαρξή του με τον Κάρμο θα ήταν αδύνατη.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν το βράδυ του Σαββάτου, όπου ο 87χρονος, θρυλικός πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, ο οποίος και είχε κάνει την συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό και την οψίον του Κάρμο, έχασε στις εκλογές των Δράκων από τον πρώην προπονητή Άντρε Βίλας Μπόας, ο οποίος θριάμβευσε με ποσοστό 80%.

Ο Άντρε Βίλας Μπόας, προεκλογικά είχε ψηλά – ψηλά στην ατζέντα του το θέμα Κάρμο, τονίζοντας πως δεν μπορεί αυτός ο παίκτης να μην παίζει στην Πόρτο και να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό σχεδόν… τσάμπα.

Ο Βίλας Μπόας το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως νέος πρόεδρος είναι λοιπόν να… διώξει τον Κονσεϊσάο και να φέρει πίσω στην Πόρτο τον Κάρμο.

Ο μόνος τρόπος να μην γυρίσει ο Κάρμο στην Πόρτο είναι πλέον ένας. Ο Ολυμπιακός να πληρώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ της οψιόν του Πορτογάλου.

Οι Δράκοι δεν θα μπουν σε καμία διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό για μείωση της οψιόν ή για νέο δανεισμό.

Η μόνη εξέλιξη στην οποία ο Βίλας Μπόας έχει δεμένα τα χέρια για την περίπτωση του Κάρμο είναι να πληρώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα 17,5 εκατ. ευρώ και να κάνει παίκτη του Ολυμπιακού, με κανονική μεταγραφή, τον αριστεροπόδαρο στόπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ιν Μπεόμ Χουάνγκ: Και άλλη ομάδα έκπληξη που τον θέλει – Λέτε να έβαλε το χεράκι του γνωστός Έλληνας παίκτης;

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Αυτή είναι η νέα του ομάδα και δεν το περίμενε κανείς

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα