Ολυμπιακός: Όσοι λένε για τη NOVA έχουν κοντή μνήμη…

18:35 7/9/2019 - Πηγή: Sportime

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε πολλά και διάφορα σενάρια στα οποία εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αφορμή ήταν η πρόταση του ισχυρού άντρα των «ερυθρόλευκων» για να αγοράσει ένα μεγάλο πακέτο μετοχών της NOVA.

Του συνδρομητικού καναλιού που έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον όχι ολόκληρου, αφού από πέρσι έχει «σπάσει» αυτό το μονοπώλιο που υπήρχε.

Την

κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη τη σχολίασαν αρκετοί του χώρου, αλλά και στα social media. Υπήρξαν πολλές απόψεις και καλά κάνει ο καθένας να έχει τη δική του, όπως έχω και εγώ τη δική μου.4ρε

Η δική μου άποψη έχει να κάνει όμως και με το παρελθόν και τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.

Λένε ότι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλουν να ελέγξουν το ποδόσφαιρο μέσα από τη NOVA και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αλήθεια όμως… Με αυτή τη λογική, τι κάνουν τόσα χρόνια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

Ο Ιβάν Σαββίδης, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χορηγίες από ΣΟΥΡΩΤΗ και Μακεδονία Παλάς. Και από την άλλη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δηλαδή η ΑΕΚ, είναι στον ΟΠΑΠ. Χορηγός επί σειρά ετών σε ελληνικές ομάδες του πρωταθλήματος της Super League.

Εντάξει κατανοητό, ο καθένας γράφει από τη δική του πλευρά, αλλά ας βλέπουμε λίγο τα πράγματα και πιο σφαιρικά. Όχι μονόπατα. Δεν θυμάμαι να σχολίαζε κανείς από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τις κινήσεις των ιδιοκτητών των ομάδων τους ως ότι θέλουν αν ελέγξουν το ποδόσφαιρο.

Και φυσικά να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν είχε δεχτεί τη χορηγία του ΟΠΑΠ, είχε βάλει τη UNICEF ως διαφήμιση στη φανέλα του. Αλλά ούτε και τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη μέσω της Super League.

Αυτά για την ώρα, τα υπόλοιπα μετά τις διακοπές μου…

The post Ολυμπιακός: Όσοι λένε για τη NOVA έχουν κοντή μνήμη… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα