Ολυμπιακός: Και ξαφνικά άμεση ενεργοποίηση του Αντόνιο Κορδόν – Τα σενάρια

15:46 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά άμεση ενεργοποίηση του Αντόνιο Κορδόν με τον ερχομό του δεξιού χεριού του, Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο, στο Ρέντη.

Ο Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο έλειπε καιρό από του Ρέντη και την καθημερινότητα των ερυθρόλευκων. Ακόμα και μετά τον ερχομό του Πέδρο Άλβες, ως νέου αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, το δεξί χέρι του Αντόνιο Κορδόν παρέμεινε στο Ρέντη και είχε συνεργασία με τον Άλβες. Βλέπετε ο Κορδόν είχε αναλάβει supervisor όλων των ομάδων ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός, Νότιγχαμ

Φόρεστ, Ρίο Άβε).

Όμως, μετά τη φυγή του Πέδρο Άλβες και του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Ναβάρο έφυγε και αυτός, επιστρέφοντας στην Ισπανία, όπου ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα αναγκάζει τον Αντόνιο Κορδόν να παραμένει εκεί.

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά άμεση ενεργοποίηση του Αντόνιο Κορδόν – Τα σενάρια

Εδώ και λίγες μέρες ο Ναβάρο, διακριτικά στην αρχή και με πάσα… επισημότητα πλέον, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, πράγμα που αυτόματα συνεπάγεται πως και ο Αντόνιο Κορδόν εμπλέκεται πλέον δραστικά σε θέματα του Ολυμπιακού. Και δεν είναι λίγα.

Το καλοκαίρι λήγουν συμβόλαια, λήγουν δανεισμοί και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για νέους Έσε και Ορτέγκα, με τον Αντόνιο Κορδόν να είναι μετρ του είδους (σ.σ. εκτοξεύεται ήδη η αξία των Έσε και Ορτέγκα).

Το ταξίδι δε του Ναβάρο με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγγλία ίσως να έχει και… μεταγραφικές προεκτάσεις καθώς πάντα ο Ολυμπιακός, λόγω Φόρεστ, έχει το βλέμμα στραμμένο και στην αγγλική αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Πώς ο Σέρβος έχει εξελιχθεί στο κρυφό όπλο του Ολυμπιακού

Μεντιλίμπαρ: Γιατί ήταν σκασμένος ο Βάσκος για την ήττα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ από την Μπαρτσελόνα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα