Ολυμπιακός: Η Τραμπζονσπόρ δίνει τρελό συμβόλαιο στον Σισέ

Η Τραμπζονσπόρ μπήκε τα τελευταία δύο 24ώρα δυνατά για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ, ένα θέμα που αποκάλυψε στο φύλλο της Πέμπτης στο Sportime, ο Αλέξανδρος Χρηστάκος.

Η τουρκική ομάδα θέλει τον Σισέ και προσπαθεί να τον δελεάσει με ένα τρελό συμβόλαιο. Η Τράμπζονσπορ αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, λόγω FFP έμεινε φέτος εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παρόλα αυτά, πρόσφατα έβαλε στα ταμεία της κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Σόρλοθ στην Λειψία και προσπαθεί να καλύψει όποια κενά έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Στον δρόμο για Πειραιά ο Μπρούμα – Τι έγινε με Μπουφάλ

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, το Sportime, έχει στη λίστα της τον διεθνή Σενεγαλέζο στόπερ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι Νο1 στη λίστα του τουρκικού κλαμπ.

Κατά τις ίδιες πηγές, η Τραμπζονσπόρ δίνει στον Σισέ ετήσιο συμβόλαιο που αγγίζει το 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Πολλά τα λεφτά.

Το ζήτημα είναι πως ο Ολυμπιακός δε φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να δώσει τον Σισέ, πολύ περισσότερο με τη μορφή της πρότασης που έκανε η Τράμπζονσπόρ.

Οι Τούρκοι θέλουν τον παίκτη δανεικό και πρότειναν να μπει οψιόν αγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση αυτή.

Έως και τη Δευτέρα που λήγουν οι μεταγραφές τίποτα δε θα πρέπει να αποκλειστεί με τις πληροφορίες από Τουρκία να αναφέρουν πως η Τράμπζονσπορ είναι πάρα πολύ πιθανό να επανέλθει.



Το άρθρο Ολυμπιακός: Η Τραμπζονσπόρ δίνει τρελό συμβόλαιο στον Σισέ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα