Ολυμπιακός: Η σκέψη Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με το Βόλο

23:34 2/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Η σκέψη Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με το Βόλο βρίσκεται και στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έκανε το απαραίτητο ροτέισον στα δύο δύσκολα όπως εξελίχθηκαν παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό, χωρίς οι ερυθρόλευκοι να χάσουν βαθμούς.

Τώρα, μένει το παιχνίδι με τον Βόλο, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ώστε οι ερυθρόλευκοι να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο σημαντικότερο φέτος παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο Βάσκος προπονητής σκέφτεται να επαναφέρει

στην αρχική ενδεκάδα τους βασικούς παίκτες της ομάδας, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό, μετά από δύο πειραματικές ενδεκάδες στα πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η σκέψη Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με το Βόλο

Έτσι, εκτός θα βρεθεί μόνο ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Βόλο αλλά και ο Κίνι, ο οποίος επίσης θα εκτίσει με τον Βόλο τη μία αγωνιστική λόγω καρτών.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Ορτέγκα, Ροντινέι, Κάρμο, Τσικίνιο, Όρτα, Έσε, Μασούρα ενώ θέση διεκδικούν οι Ναβάρο, Ρέτσος και Καμπράλ.

Ιδανικά ο Μεντιλίμπαρ θα ήθελε να ξεκουράσει τους Ποντένσε και Ελ Κααμπί, που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια, και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του παιχνιδιού αν θα παίξουν.

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει παράπονα από τέσσερις παίκτες – Μεταξύ τους παίκτης έκπληξη – Τι τους είπε

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η απόφαση που δικαίωσε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την ίδια ώρα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα