Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Super Cup για γερά νεύρα – Εκτός Γκριγκόνις και Γκος – Τι επιλογές έκαναν οι προπονητές!

Όλα τα μπασκετικά βλέμματα θα είναι απόψε (20:30) στραμμένα στη Ρόδο, όπου ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Συγκεκριμένα, το Super Cup στέκεται αναμεσά τους, σε μία χρονιά που θα έχει πολλά… επεισόδια και σίγουρα κανένα δεν πρέπει να χαθεί.

Το background πιο… καυτό από

κάθε άλλη χρονιά, φυσικά από τις πρόσφατες, αφού έχουμε μία νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει τα πάντα τα τελευταία χρόνια και τον Παναθηναϊκό να θέλει να επιστρέψει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μεταγραφές άκρως εντυπωσιακές θέλοντας να επαναφέρει στην κορυφή την ομάδα του, με τον Κώστα Σλούκα να… κλέβει την παράσταση, αφού έφυγε από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ενώ και ο Ολυμπιακός έφερε παίκτες ουσίας και πλέον διαθέτει το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη με τους Φαλ – Μιλουτίνοφ να τρομάζουν τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Σλούκας και ο Μπαρτζώκας!

Φυσικά το ματς θα γίνει στη… σκιά της κόντρας που δείχνουν ότι έχει ο Κώστας Σλούκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έχουν κάνει εκατέρωθεν δηλώσεις που συζητήθηκαν.

Αρχικά ο πολύπειρος προπονητής και κορυφαίος της Euroleague τα δύο τελευταία χρόνια, είχε πει υπάρχουν μπασκετμπολίστες που δεν ακούν πραγματικά αυτά που προτείνει και λέει ο προπονητής, γιατί έχουν μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δείχνοντας τον πρώην παίκτη του.

Ενώ ο Σλούκας, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ειπωθεί όλες οι αλήθειες για το τι πραγματικά έγινε το καλοκαίρι, σπεύδοντας παράλληλα να κατηγορήσει και τους δημοσιογράφους.

Έτσι και οι δύο θα θέλουν τη νίκη και την κούπα με το κίνητρο να είναι στο ζενίθ, γιατί σίγουρα μία ήττα θα φέρει στον χαμένο, ένα… χτύπημα στον εγωισμό του.

Οι επιλογές των προπονητών για τον τελικό!

Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλά και ο Εργκίν Αταμάν, αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές στον τελικό, για διαφορετικούς λόγους.

Αρχικά ο Έλληνας κόουτς, άφησε τον Γκος να αποχωρήσει από τη Ρόδο, βάζοντας τον Σακίλ ΜακΚίσικ στη θέση, αφού η γυναίκα του γεννούσε πίσω στην Αθήνα και δε γινόταν να λείψει από δίπλα της.

Έτσι χάνει ένα κομμάτι της δύναμης του στην περιφέρεια, που ο καλός ΜακΚίσικ μπορεί να καλύψει το κενό σε ένα βαθμό.

Από κει και πέρα, ο Τούρκος τεχνικός, αποφάσισε να βγάλει τον Γκριγκόνις και θα πορευτεί με τους Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ, Χουάντσο, Γκαρντ και Γκάι.

Τέλος ένα ερωτηματικό υπάρχει για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμα και ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα μάθουμε λίγη ώρα πριν τον αγώνα αν θα είναι διαθέσιμο.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Super Cup, – Εκτός Γκριγκόνις, Γκος –,olybiakos – panathinaikos, Super Cup, – ektos gkrigkonis, gkos –