Ο Τερίμ έχει αποφασίσει με ποιους θα παίξει τα ρέστα του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και ο Φατίχ Τερίμ στέλνει ξανά το δικό του μήνυμα.

Όλα δείχνουν πως ο Τούρκος τεχνικός το έχει πάρει απόφαση. Θα «ζήσει» και θα «πεθάνει» με συγκεκριμένους παίκτες σε αυτή τη μάχη για τον τίτλο.

Με τους Αϊτόρ και Σένκεφελντ φάνηκε από νωρίς πως υπάρχει θέμα. Και εάν ο δεύτερος έδωσε και αφορμές με εμφανίσεις όπως αυτή με την Κηφισιά, με τον πρώτο ο Τερίμ μάλλον

εξάντλησε την αυστηρότητά του.

Το θέμα είναι πως υπάρχουν και άλλοι που δεν τον πείθουν. Μαντσίνι και Πέρεθ έβγαζαν καιρό τώρα έναν προβληματισμό. Έβλεπαν πως δεν κουμπώνουν με τον νέο κόουτς. Σταδιακά αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας από τη διαχείριση που έχουν.

Απομένουν έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ο τελικός του Κυπέλλου. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη τακτική ενέχει ρίσκο. Ωστόσο, ο Τερίμ μπαίνοντας στην τελική ευθεία δείχνει να έχει κατασταλάξει. Δεν κολλάνε όλοι οι παίκτες με όλους τους προπονητές και για εκείνον ορισμένοι δεν ταιριάζουν όχι μόνο με το αγωνιστικό του στυλ, αλλά τη γενικότερη φιλοσοφία του.

Κλείνοντας, ίσως γίνει μία έκπληξη στην ενδεκάδα με τη Λαμία. Σε γενικές γραμμές, όμως, ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει το ματς με τους συνήθεις ύποπτους.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα