Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος διαλύει ότι πιο πολύτιμο

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο παράδεισος των κυριών θα έχει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια με τη σειρά του Alpha να έχει επιστρέψει με νέα δυνατά επεισόδια.

Κάποιες διαφωνίες που έρχονται ταράζουν τις ισορροπίες ενώ οι αποκαλύψεις που θα γίνουν για κάποια άτομα σοκάρουν κάποια άλλα.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος διαλύει ότι πιο πολύτιμο

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha που

σαρώνει την τηλεθέαση της prime time, η Ζωζώ φίλη της Νέλλυς καταθέτει στην αστυνομία ότι δολοφόνος της είναι ο Χρήστος.

Μάλιστα, μέσα από αυτήν την καταγγελία θα βρει τον μπελά του και ο Σίμος που είχε άλλα σχέδια για το μέλλον του και όλα πλέον θα ανατραπούν στη ζωή του.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει όμως χωρίς να το γνωρίζει ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση που θα πέσει σαν βόμβα στη ζωή της Αμαλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σίμος ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου, όμως εισβάλλει ο Ντίνος και διαλύει ότι πιο πολύτιμο για τη νεαρή κοπέλα.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος έχει πάρει την απόφαση να μιλήσει στον πατέρα του, τον Μάρκο για τα συναισθήματα που τρέφει μέσα του για τον Ρένο.

Τέλος, ο Αποστολής σκοπεύει να βοηθήσει τον Πάρη να ξεμπλέξει από τα όσα του έχουν έρθει και μάλιστα ανακοινώνει στην Όλγα πως θα της δώσει το διαζύγιο που επιθυμεί!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Νέο φονικό-Φυλακίζεται πάλι χωρίς να φταίει!

Ο παράδεισος των κυριών: Ζευγάρι Χριστόφορος και Μιράντα

Ο παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα βρίσκει καταφύγιο στον Χριστόφορο

Ο παράδεισος των κυριών: Χαμός με Γεωργία και Μάρκο – Αυτός είναι ο λόγος

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα