Ο ΠΑΟΚ είχε τον δικό του Ορτέγκα και τον λένε Κοτάρσκι

Αφανής ήρωας. Εκεί όπου η προσοχή δύσκολα θα στραφεί μετά από ένα επιβλητικό 4-1. Την ώρα που τα φώτα πέφτουν, εκεί είναι που ξεπροβάλλει ο Κοτάρσκι για τον φετινό ΠΑΟΚ.

Τα όσα κάνει ο Κροάτης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάτω από τα γκολποστ του δικεφάλου, θα μνημονεύονται από τους «ασπρόμαυρους» για αρκετά χρόνια.

Κάθε παιχνίδι και από ένα highlight. Κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως, ίσως έγραψε τη μεγαλύτερη του στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ
είχε τον δικό του Ορτέγκα και τον λένε Κοτάρσκι

Σίγουρα μπορεί εύκολα κανείς να σταθεί στις φετινές ευρωπαϊκές εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι που πρόσθεσε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό λιθαράκι στα όσα πέτυχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Χθες (15/5) όμως, θύμισε Ορτέγκα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κρατώντας όρθιο τον δικέφαλο στο τετ α τετ του Σπόραρ στο 62΄ όταν το σκορ βρισκόταν ακόμη στο 1-0.

Σήκωσε τείχος και έκανε μια απόκρουση κυριολεκτικά και μεταφορικά, μισό πρωτάθλημα! Γκολ μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να βάλει όμως στην Τούμπα, η απόκρουση του ως επίτευξη τέρματος πανηγυρίστηκε.

Όπως ακριβώς έκανε ο Γερμανοισπανός γκολκίπερ της Μάνστεστερ Σίτι, στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ.

Είπε όχι στον Σον και έδωσε τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για την κατάκτηση της Premier League, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δικό του Ορτέγκα στο πρόσωπο του Κοτάρσκι που το μόνο σίγουρο είναι πως αν οι ασπρόμαυροι κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα το οφείλουν σε ένα μεγάλο βαθμό στον 24χρονο.

Αυτός που σίγουρα κοιμάται ήσυχος τα βράδια, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κόντρα στον Άρη αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού για 52η φορά φέτος.

Και μάλλον αυτό θα συμβαίνει έως ότου μας αφήσει για κάποιο πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Θα βρίσκεται ακατάπαυστα κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα