Ο ΠΑΟΚ δείχνει τη διάθεση που υπάρχει

Ο ΠΑΟΚ είναι σε διάθεση νταμπλ. Δεν χρειάζεται και μεγάλη ποδοσφαιρική λογική. Είναι μεγάλη η ορμή που έχει το σύνολο του Λουτσέσκου. Με τον Παναθηναϊκό αυτό που φάνηκε πως έλυσε τα πόδια των παικτών ήταν όταν έφυγε το άγχος του 1-0.

Ο ΠΑΟΚ σα να φοβήθηκε λίγο παρπάνω από ότι έπρεπε αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο. Λογικό και επόμενο, μαζί στην 1η θέση ήταν πριν τη σέντρα στην Τούμπα.

Επομένως ήταν επιφυλακτικός ο ΠΑΟΚ

του Λουτσέσκου.

Το γκολ του Ντεσπόντοφ όμως τους απελευθέρωσε. Και αυτό φάνηκε περισσότερο στο 1-1. Ο ΠΑΟΚ αμέσως βγήκε στο ξέφωτο. Μέσα σε 5 λεπτά είχε πατήσει τρεις φορές στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Και στη μία βρήκε το 2-1 σχεδόν άμεσα. Όταν σε ένα ντέρμπι μια ομάδα προηγείται 1-0 και γρήγορα κάνει το 2-1, είναι αυτή που κερδίζει. Είναι αυτή που δείχνει πως έχει το πάνω χέρι.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε σε καλύτερο αγωνιστικό mood από τον αντίπαλό του στην Τούμπα, ήταν μια ομάδα με παίκτες που έχουν παίξει περισσότερους αγώνες μαζί και αυτό στα κρίσιμα μετράει.

Η νίκη αυτή δίνει μεγάλο προβάδισμα στο «Δικέφαλο του Βορρά», που είναι πρώτος αλλά φυσικά έχει να παίξει ακόμα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Το πρώτο τεστ πάντως το πέρασε με επιτυχία. Και έναν Ντεσπόντοφ σούπερ.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα