Ο Παναθηναϊκός περιμένει και άλλα από τον Μπακασέτα

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μυστικό πως δε διάγει και τις καλύτερες των ημερών επί Τερίμ. Τόσο πολύ που στην Ελλάδα της υπερβολής, έχουν αρχίσει οι συγκρίσεις με το τι θα γινόταν αν έμενε στον πάγκο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σίγουρο πως το σημερινό (28/2, 21:00) ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο είναι κρίσιμο και καθοριστικό. Τρίτη σερί γκέλα εντός έδρας θα πρέπει να πάει, κανείς πίσω για να το καταγράψει.

Ο Παναθηναϊκός

δεν είναι να μπαίνει σε τέτοιες εσωστρέφειες.

Αυτό που θα θέλει να δει σίγουρα ο Τερίμ είναι ο Τάσος Μπακασέτας να ανεβάσει λίγο απόδοση.

Ο αρχηγός της Εθνικής έχει 7 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Το πιο σημαντικό, πως στα παιχνίδια που ξεκίνησε την πορεία του στον Παναθηναϊκό, είχε παρουσιάσει μια ορμή.

Και έτσι είχε συμπαρασύρει μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα. Παρόλα αυτά, τόσο με την Κηφισιά που έγινε και αλλαγή όσο και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν τόσο καλός.

Με τη Λαμία δεν έπαιξε, ο Παναθηναϊκός έδειχνε μπλοκαρισμένος και αυτό φανερώνει πόσο σημαντική είναι η συμβολή του, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα.

Ο Μπακασέτας είναι λογικό να νιώθει σχετική πίεση, μια και έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από την Τραμπζονσπόρ ως leader και με αυτόν τον στόχο.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μπακασέτα,panathinaikos, bakaseta