Ο Παναθηναϊκός μετά τον Μπακασέτα εξετάζει και την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα!

11:19 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός με τον Τάσο Μπακασέτα έδειξε τη θέλησή του για… επιστροφή στις ρίζες. Με άλλα λόγια, οι Έλληνες παίκτες είναι προτεραιότητα στο «τριφύλλι», εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Δημήτρης Πέλκας είναι ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα.

Η γραμμή υπάρχει. Εδώ και καιρό έχει «γεννηθεί» η ανάγκη. Ο Λημνιός ήταν η έκπληξη. Ο Μπακασέτας, η απόλυτη δήλωση! Ο Ιωαννίδης αποτελεί τον φάρο και το Νο1 περιουσιακό στοιχείο. Ο Παναθηναϊκός

δεν έχει επιστρέψει μόνο για την διεκδίκηση του τίτλου. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν είναι μόνο πλέον υποψήφια για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να «μεγαλώσει» με ένα αγωνιστικό μοντέλο βασισμένο στα Ελληνόπουλα. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Δημήτρης Πέλκας! Ναι, ορθώς διαβάσατε.

Προσοχή: ΔΕΝ μιλάμε για κάτι επίσημο, απλώς, για ψίθυρους καρδιάς! Όλα κάπως έτσι ξεκινάνε. Οι «τρίτοι» (σ.σ.: ο γνωστός άγνωστος) μεταφέρουν αμοιβαία διάθεση. Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν παίκτη τύπου Πέλκα. Έναν all around ποδοσφαιριστή πίσω από τον φορ κορυφής. Ο (παντρεμένος, πλέον) Πέλκας στα –άντα του και μετά από σχεδόν μία 5ετία στην ξενιτιά είναι σε mood επιστροφής στα πάτρια εδάφη. Εξάλλου, και οι επιχειρήσεις στην Χαλκιδική πάνε πρίμα. Οπότε, πάμε στο παρασύνθημα.

Ο Πέλκας θυμίζει Μπακασέτα…

Ο 30χρονος διεθνής επιτελικός χαφ στην παρούσα φάση έχει εστιάσει την προσοχή του στην αποθεραπεία μια και ένα πρόβλημα στο γόνατο τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και 1,5 μήνα. Πρόβλημα. Διότι, αυτή η κατάσταση έχει θέσει εν αμφιβόλω την κλήση του στην Εθνική. Στο club του, η Μπασακσεχίρ, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο πρακτικά έχει «σχολάσει» η σεζόν και διακριτικά κοιτάει για το αύριο της έχοντας option για την ανανέωση του συμβολαίου του Πέλκα. Ο τελευταίος είπαμε, δεν καίγεται.

Με άλλα λόγια, η περίπτωση θυμίζει πολύ αυτή του Μπακασέτα. Διότι, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας το έψαχνε να αποχωρήσει από την Τουρκία. Στο θέμα του Πέλκα λοιπόν… Μέχρι νεοτέρας, η πρόθεση των «πρωτευουσιάνων» είναι 50-50! Οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να λάβουν χώρα…

Ο Δημήτρης Πέλκας φέτος με την Μπασακσεχίρ αριθμεί 18 ματς/4 γκολ και 6 κίτρινες κάρτες!Ο 30χρονος επιτελικός χαφ είναι ένα profile που αγωνιστικά αναζητά ο Παναθηναϊκός.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα